ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Ξεκούραση πριν την επόμενη πρόκληση»

Το στίγμα του ενόψει της απαιτητικής συνέχειας που περιμένει τον Ολυμπιακό σε Ελλάδα κι Ευρώπη , έδωσε ο Σλόμπονταν Μπόσκαν.

 

Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2016, επικρατώντας με 3-0 του νεοφώτιστου Κύζικου.

Ο τεχνικός των Κυπελλούχων Ελλάδας Σλόμπονταν Μπόσκαν μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη, έσπευσε να δώσει το σύνθημα για ακόμη καλύρτερη συνέχεια, μετά το διάστημα ξεκούρασης των εορτών:

«Με αυτή τη νίκη ολοκληρώσαμε τον πρώτο μισό της σεζόν με 11 νίκες σε 11 αγώνες. Θα έχουμε κάποιες ημέρες να ξεκουραστούμε τα Χριστούγεννα και μετά θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για την επόμενη πρόκληση, τα παιχνίδια με την Σουργκούτ.  Είμαι ικανοποιημένος από την πορεία μας μέχρι στιγμής αλλά σίγουρα έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Περιμένω ότι θα παίξουμε καλύτερα στο δεύτερο μισό της σεζόν όπου μας περιμένουν δύσκολα και καθοριστικά παιχνίδια».

 

Νταφ: «Πάντα να παίζουμε σε υψηλό επίπεδο»

Από την πλευρά του ο κεντρικός του Ολυμπιακού Τζάστιν Νταφ δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Ανεξάρτητα από την εξέλιξη του αγώνα, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί ο αντίπαλος μας είναι καλή ομάδα ενώ ήταν και ο τελευταίος αγώνας πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων. Λόγω αυτού του γεγονότος μπορεί να παρουσιαστείς λίγο πιο χαλαρός, αλλά στην ομάδα μας δεν επιτρέπεται αυτό. Πρέπει να παίζουμε πάντα σε υψηλό επίπεδο και καλύτερα από τον αντίπαλό μας. Αυτό κάναμε και σήμερα και πήραμε την επαγγελματική νίκη. Τώρα θα ξεκουραστούμε για λίγο και μετά θα εστιάσουμε την προσοχή μας στα κρίσιμα παιχνίδια με την Σουργκούτ»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button