ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξεκινάει η αντεπίθεση για το όγδοο σερί!

Το σάλπισμα της αντεπίθεσής του με φόντο την κατάκτηση του όγδοου διαδοχικού του τίτλου, κάνει ο Ολυμπιακός!  Οι πρωταθλητές Ελλάδας υποδέχονται τον Ατρόμητο (16:00, NS2) και θέλουν όσο τίποτε άλλο να επιστρέψουν στις νίκες και τις θετικές εμφανίσεις.

 

Με ασίγαστο πάθος και αποφασιστικότητα ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Ατρόμητο και σηματοδοτεί την επανεκκίνησή του στον δρόμο προς την κατάκτηση του όγδοου διαδοχικού πρωταθλήματος (16:00, NS2).

Ο Θρύλος που προέρχεται από την πολύ θετική εμφάνιση απέναντι στην Γιουβέντους, η οποία έδειξε ότι η ομάδα βρίσκει ξανά την χαμένη αγωνιστική της ταυτότητα και δρόμο θα επιδιώξει να φτάσει σε μία εμφατική νίκη.

Ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος προ ημερών επέστρεψε στον πάγκο του αγαπημένο του Θρύλου, θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του σε ματς της Super League  στην τέταρτη θητεία του στο τιμόνι των «ερυθρόλευκων» και αναμένεται να δώσει στην ομάδα την απαραίτητη ώθηση να αποτινάξει από πάνω της τα όποια αγωνιστικά προβλήματα εμφάνισε με τον προκάτοχό του Μπέσνικ Χάσι, αναδεικνύοντας πτυχές από τις αρετές της.

Ο Θρύλος μπαίνει σε …ρυθμό επανεκκίνησης και μπροστά στον πύρινο κόμσο του έχιε τη δυνατότητα να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ατρομήτου μεπεισιτκή εμφάνιση ακι νίκη, ώστε να στείλει ξεκάθαρο μήνα προς τους … ψευτοπρωταθλητές του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου, ότι η στόφα του μόνιμου πρωταθλητή καλά κρατεί!

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι την αποστoλή του Ολυμπιaκού απαρτίζουν οι: Ανδρούτσος, Μπεν, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Εμενίκε, Φιγκέιρας, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Πάρντο, Οτζίτζα, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης, Ζντιέλαρ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Φορτούνης, Ζιλέ, Ομάρ, Μίλιτς, Καπίνο και Ανσαριφάρντ, όπως επίσης και ο τραυματίας Βούκοβιτς, αλλά και ο τιμωρημένος Ενγκελς.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button