ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξεκίνημα με τον Σπανούλη


Από τον αρχηγό ξεκινάει την Δευτέρα (2/7) για τον Ολυμπιακό η … μεγάλη εβδομάδα των ανανεώσεων. Ακολουθούν την Τρίτη (3/7) οι Κώστας Παπανικολάου και Ιωάννης Παπαπέτρου.

 

Σηκώνουν … μανίκια στον Ολυμπιακό, αναφορικά με το πολύ σημαντικό θέμα των ανανεώσεων των Ελλήνων παικτών που συγκροτούν τον πολύ ισχυρό κορμό

Η έλευση του Ντέϊβιντ Μπλατ στην τεχνική ηγεσία έχει δώσει το έναυσμα για την διευθέτηση πολλών σημαντικών εκκρεμοτήτων πουν αφορούν στον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου

Έτσι, λοιπόν, μπαίνουμε στο κρισιμότερο διήμερο του «ερυθρόλευκου» σχεδιασμού, που αφορά την ανανέωση συμβολαίων των Βασίλη Σπανούλη, Κώστα Παπανικολάου και Ιωάννη Παπαπέτρου.

Με ξεκάθαρη επιδίωξη την παραμονή όλων! Κάτι, που έχει καταστήσει σαφές ο Ντέϊβιντ Μπλατ και στις ιδιαίτερες συζητήσεις που είχε με τους τρεις διεθνείς άσους.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Βασίλης Σπανούλης προβλέπεται να ανοίξει την Δευτέρα (2/7) τον … κύκλο των διαπραγματεύσεων με τους Ιδιοκτήτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο

Με τους Κώστα Παπανικολάου και Ιωάννη Παπαπέτρου να ακολουθούν την ερχόμενη Τρίτη

Η περίπτωση του «Kill-Bill» φαίνεται να είναι η θεωρητικά πιο … εύκολη για τον Θρύλο (σ.σ. εάν μπρεί να ειπωθεί κάτι τέτοιο). Με δεδομένο τον σεβασμό και την αμοιβαία εκτίμηση όλων των πλευρών, που θα σηματοδοτήσει την επέκταση της συνεργασίας τους για τα δύο επόμενα χρόνια.

Όσον αφορά τους δύο «Παπ», ο Ολυμπιακός τους προσφέρει τη δυνατότητα να πρωταγωνιστήσουν σε πολύ υψηλό επίπεδο και τα επόμενα χρόνια, όπως φυσικά και πολύ ικανοποιητικά συμβόλαια (σ.σ. για τον Κώστα Παπανικολάου φημολογείται ότι ο Ολυμπιακός δίνει 3 εκατ. για κλειστό τριετές συμβόλαιο, ενώ για τον Ιωαννη Παπαπέτρου, η προσφορά αγγίζει τις 800.000 ευρώ ετήσιες αποδοχές)

Σχετικά Άρθρα

Back to top button