ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«ΝΒΑ της Ευρώπης ο Ολυμπιακός!»

HACKE

Τον θαυμασμό του για τις συνθήκες που επικρατούν στους πρωταθλητές Ελλάδας εξέφρασε ο Ντάνιελ Χάκετ, ο οποίος δεν παρέλειψε να εκθειάσει τον Βασίλη Σπανούλη.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

«Μέλι» για τον Θρύλο και τις εκπληκτικές συνθήκες που έχει συναντήσει, στάζει ο Ντάνιελ Χάκετ!
Ο Ιταλοαμερικανός πόιντ γκαρντ, ο οποίος στην πρώτη του κιόλας σεζόν στους ερυθρόλευκους ευτύχησε να κατακτήσει το πρωτάθλημα Ελλάδας και παράλληλα να μπει για τα …καλά στις καρδιές των οπαδών της κορυφαίας ελληνικής ομάδας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Gazzetta Dello Sport«» αφιέρωσε εγκωμιαστικά σχόλια για τον Ολυμπιακό, τον οποίο χαρακτήρισε
κορυφαία ομάδα τον Θρύλο, ενώ είπε τα καλύτερα για τον μεγάλο αρχηγό Βασίλη Σπανούλη

«Όταν έφυγα πριν από έναν χρόνο από το Μιλάνο, κατάλαβα πως ο κύκλος μου εκεί είχε ολοκληρωθεί. Στην Ιταλία κέρδισα τα πάντα, ήταν ώρα για άλλες προκλήσεις. Για το ΝΒΑ της Ευρώπης. Πήρα την ευκαιρία από τον Ολυμπιακό, ένα κορυφαίο ευρωπαϊκό κλαμπ. Ήλπιζα να τα πάω καλά, κέρδισα αμέσως το πρωτάθλημα, δεν μπορώ να ζητήσω κάτι άλλο», ήταν το αρχικό σχόλιο του Ντάνιελ Χάκετ, για να προσθέσει:

«Ο Ολυμπιακός με βοήθησε να ωριμάσω. Η Αθήνα είναι πανέμορφη. Είμαι πάρα πολύ καλά, καλά είναι και το δάχτυλό μου. Είναι ένα όνειρο, όχι μόνο για μένα, αλλά για τον καθένα που θέλει να παίξει μπάσκετ. Στον Πειραιά είμαι καλά και ξέρω πως και του χρόνου θα είμαι στον Ολυμπιακό. Στόχος είναι να πάμε καλύτερα στην Ευρωλίγκα και υπάρχουν οι δυνατότητες να γίνει αυτό».

Συνεχίζοντας για το μπάσκετ στην Ελλάδα, ο Χάκετ ανέφερε: «Εδώ το μπάσκετ είναι σαν θρησκεία. Κερδίσαμε το πρωτάθλημα και 20 χιλιάδες τρελού κόσμου χάρηκε. Ήταν σαν το πρώτο πρωτάθλημα με τη Σιένα. Είναι τρελό από που συμβαίνει. Μεγάλα καπνογόνα, δυναμιτάκια όταν παίζεις, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Νιώθω άνετα. Το εκπληκτικό είναι πως δεν υπάρχουν τιμωρίες. Έπρεπε να συνηθίσω γρήγορα και κατάλαβα πως όταν κερδίζεις εκτός έδρας, πρέπει να πηγαίνεις αμέσως στα αποδυτήρια. Μετά, κάνεις λίγο χρόνο για να φύγεις, αλλά τουλάχιστον προστατευόμαστε».

Φυσικά ο Χάκετ δεν θα μπορούσε να μην εκθειάσει τον τεράστιο Βασίλη Σπανούλη: «Είναι μεγάλη βοήθεια που τον βλέπω να παίζει. Οι συμβουλές του είναι πολύ χρήσιμες. Είναι άνθρωπος της οικογένειας, αγαπάει το μπάσκετ και είναι πάνω από όλα σπουδαίος άνθρωπος. Ξέρω πως έχει πει καλά λόγια για μένα, τον λατρεύω».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button