ΜΠΑΣΚΕΤ

«Να σεβαστούμε τους αντιπάλους και τους εαυτούς μας!»

Στην αναμέτρηση με τα Τρίκαλα τρέφει την προσοχή του ο Τζαμέλ ΜακΛιν πριν τον επερχόμενο τελικό Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ. 

 

Με την ψυχολογία στα ύψη που απορρέει από τον εκτός έδρας θρίαμβο επί της Ρεάλ Μαδρίτης, επιστρέφουν οι παίκτες του Ολυμπιακού στις εγχώριες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις αντιμετωπίζοντας στα Τρίκαλα την ομώνυμη τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Basket League

Ο Τζαμέλ ΜακΛιν μέσω του blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, φρόντισε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα σημειώνοντας ότι τη δεδομένη στιγμή προέχει η αναμέτρηση με τη θεσσαλική ομάδα, ο οποίος προηγείται από τον τελικό Κυπέλλου του ερχόμενου Σαββάτου απέναντι στην ΑΕΚ:

«Η προηγούμενη εβδομάδα σε ότι αφορά τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις, εξελίχθηκε ιδανικά. Η νίκη μας επί της Ρεάλ Μαδρίτης μας επέτρεψε α) να καλύψουμε λίγο έδαφος που χάσαμε με τις ήττες που κάναμε τον Γενάρη και β) να επιστρέψουμε στις εκτός έδρας νίκες μετά από καιρό. Δύο στοιχεία που μας κάνουν να νιώθουμε καλύτερα ψυχολογικά, αλλά και από βαθμολογικής απόψεως.

Πλέον, όμως, το ματς με τη Ρεάλ ανήκει στο παρελθόν. Όπως και ο τελικός με την ΑΕΚ ανήκει
στο μέλλον. Μπροστά μας έχουμε τώρα το παιχνίδι με τα Τρίκαλα και σε αυτό πρέπει να επικεντρωθούμε. Δεν μπορεί να γίνει αλλιώς αυτή τη στιγμή. Πρέπει να σεβαστούμε τους αντιπάλους μας, τους εαυτούς μας και να αντιμετωπίσουμε το ματς με τη δέουσα σοβαρότητα ώστε να αποδώσουμε το μπάσκετ που θέλουμε και μπορούμε.

Οι αντίπαλοι μας βρίσκονται στην τελευταία θέση και αυτό τους κάνει «διψασμένους» για μια νίκη που θα τους βγάλει από την ουρά της βαθμολογίας. Εμείς από τη μεριά μας, πρέπει, όπως είπα και νωρίτερα, να είμαστε σοβαροί και για 40 λεπτά να δείξουμε συγκέντρωση και να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button