ΒΟΛΕΪΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Να πάρει φωτιά το Ρέντη…

Το κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» αναμένεται να ζήσει συγκλονιστικές στιγμές τις ερχόμενες ημέρες. Την Κυριακή η ομάδα χάντμπολ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (18:00) ενώ την Τετάρτη το τμήμα βόλει φιλοξενεί τον Δικέφαλο του Βορρά σε νοκ – αουτ αναμέτρηση για τον Λιγκ Καπ.

Tην Κυριακή στις 18:00 στο κλειστό του Ρέντη ο Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο σούπερ ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής στην Handball Premier.

Oι «ερυθρόλευκοι» που είναι αήττητοι, Θέλουν να κλείσουν τον πρώτο γύρο χωρίς απώλειες κατακτώντας τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, κάτι που θα καταφέρουν αν κερδίσουν τον ΠΑΟΚ, και φυσικά με τον κόσμο στο πλευρό τους σίγουρα θα τα καταφέρουν.

Το ίδιο όμως αναμένεται να συμβεί και την Τετάρτη με τους ερυθρόλευκους να αντιμετωπίζουν το ΠΑΟΚ στον μεγάλο ημιτελικό του Λιγκ ΚΑΠ. Οι γηπεδούχοι θέλουν τον κόσμο να γεμίσει το κλειστό και φυσικά με την πολύτιμη βοήθεια τους θα πάρουν την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό και θα προσθέσουν στην συλλογή τους ακόμα ένα τρόπαιο.

Ο λαός του Θρύλου   για ακόμα μια φορά θα πρέπει να αποτελέσει τον έξτρα παίκτη της ομάδας  και να δημιουργήσει μια εκπληκτική ατμόσφαιρα όπως μόνο εκείνος ξέρει…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button