ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

“Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

H προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι  με την Κουρσκ ολοκληρώθηκε με τον προπονητή   της ομάδας Γιώρτγο Παντελάκη και την αρχηγό  Εβίνα Σταμάτη να μιλούν στο επίσημο σάιτ του  συλλόγου.

Η δήλωση του προπονητή του Ολυμπιαακού είχε ως εξής: «Μπήκαμε στην τρίτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας και απέναντί μας αυτήν την φορά είναι μία ομάδα εκ των κορυφαίων της Ευρώπης και από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης. Η Dynamo Kursk διαθέτει ένα πολύ δυνατό σύνολο όμως με την σειρά μας εμείς σε κάθε παιχνίδι δίνουμε το καλύτερο μας εαυτό. Είμαστε εδώ για να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε όλες τις ομάδες και να διεκδικήσουμε τη νίκη με τις πιθανότητες που έχουμε. Μαζί με τον κόσμο μας στο ΣΕΦ θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε ότι μας αναλογεί στην αναμέτρηση».

 Από την μεριά της η αρχηγός του Ολυμπιακού, Εβίνα Σταμάτη, δήλωσε: «Είναι το τρίτο παιχνίδι μας στην Ευρωλίγκα και πρέπει πάλι να είμαστε 100% συγκεντρωμένες στο παρκέ. Η Dynamo Kursk είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, το γνωρίζουμε όλοι αυτό, όμως εμείς θα παλέψουμε για τη νίκη. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου μας γιατί είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Από την μεριά μας εμείς πρέπει να παίξουμε με πάθος και να ακολουθήσουμε απόλυτα το πλάνο της ομάδας μας και όσα έχουμε δουλέψει στην προπόνηση».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button