ΜΠΑΣΚΕΤ

«Να είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε τον τίτλο»

Το στίγμα του ενόψει των επερχόμενων πλέι – οφ έδωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βασίλης Σπανούλης.

 

Με νταμπλ-νταμπλ και εξαιρετική εμφάνιση ολοκλήρωσε ο Βασίλης Σπανούλης την αναμέτρηση με τον Προμηθέα.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ο οποίος βραβεύτηκε λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα με τη ομάδα της Αχαϊας για το γεγονός ότι πέρασε στην κορυφή των σκόρερ της Basket League, έκλεις την αναμέτρηση με 10 πόντους και 10 ασίστ

Στις δηλώσεις που παραχώρησε ο «Kill-Βill» έριξε το βλέμμα του στους επερχόμενους αγώνες πλέι – οφ, εστιάζοντας στην ανάγκη ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να εμφανιστούν πανέτοιμοι όταν πρέπει

«Είναι ωραίο να βλέπεις νεαρά παιδιά. Η Ελλάδα έχει το dna του μπάσκετ. Μακάρι να βγουν νέα παιδιά, να στελεχώσουν την Εθνική και να συνεχιστεί η πορεία του ελληνικού μπάσκετ.
Το θέμα για εμάς είναι να είμαστε σε καλή κατάσταση, να επιστρέψουν οι τραυματίες και να είμαστε έτοιμοι στα πλέι οφ για να διεκδικήσουμε τον τίτλο».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του και ερωτηθείς για την επέτειο του έπους της Πόλης το 2012 τόνισε: «Αυτές είναι όμορφες αναμνήσεις. Λέμε πως στον αθλητισμό υπάρχουν πολλές λύπες και μεγάλες χαρές. Έτσι συνέβη και με εμάς. Έχουμε ζήσει απίστευτες στιγμές και αυτή την ομάδα την έχει αγαπήσει ο κόσμος.

Με μικρό μπάτζετ έχουμε χτίσει μία μεγάλη ομάδα που έχει κατακτήσει πρωταθλήματα και Ευρωλίγκες. Έχουμε πολλούς Έλληνες παίκτες και οι ξένοι που έρχονται, έρχονται για να βοηθήσουν και να χτίσουν την καριέρα τους. Δεν είναι κάτι συνηθισμένο αυτό. Πήγαμε από τον αντίθετο δρόμο».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button