ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!

Αδιαμφισβήτητος! Κυρίαρχος! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!! Τα κατάφερε και επέστρεψε στην κορυφή εκεί που άξιζε εκεί που εδικαιούτο να βρίσκεται αφού “σκούπισε” τον ΠΑΟΚ στην σειρά των τελικών και με σκορ 3-0 σετ! Πανολυμπιακός Πανζουρλισμός στου Ρέντη από τους ερυθρόλευκους φιλάθλους!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις  δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ με τους Πειραιώτες  να παίρνουν το πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ(8-7).

Ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε με Κουμεντάκη και Σαβφράνοβιτς, περνώντας μπροστά με 13-14 , αλλά ένα τελείωμα του Αλεξίεφ και το λάθος του Ουτσικοφ έφεραν το 16-14.

Το ματς πήγαινε πόντο-πόντο, ο ΠΑΟΚ ξαναπέρασε μπροστά με 16-17, αλλά ο Ολυμπιακός το ξαναγύρισε(18-17) για να επιστρέψει εκ νέου ο ΠΑΟΚ(20-21). Το ταιμ άουτ του Μπενίτεθ αποδείκτηκε καθοριστικό καθώς κόπηκε ο ρυθμός του “Δικεφάλου”  και με το σκορ στο 22-2 ,δύο πόντοι απο Ραουντερβάικ και ένας από τον Οιβάνεν έκαναν το 25-22 και το 1-0.

Στο δεύτερο σετ, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά και προηγήθηκε με 7-4. Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε γρήγορα ,αλλά οι Πειραιώτες  ήταν και πάλι εκεί για να πάρουν  τα ηνία του αγώνα έστω και οριακά.  Απο το 10-10 και μετά ο Ολυμπιακός πάτησε γκάζι και δεν κοίταξε πίσω του .Με Αλεξίεφ-Οιβάνεν κορυφαίους και ισορροπία στο παιχνίδι τους ,οι Πειραιώτες έφτασαν στο 16-12, οι Θεσσαλονικείς έβγαλαν ζωή (16-15), αλλά ο Ολυμπιακός  ξέφυγε με τρεις(18-15).

Ο ΠΑΟΚ ,όμως εκμεταλλεύτηκε ,εκ νέου , τα λάθη του Ολυμπιακού και επέστρεψε για το 19-19.

Οσοι πίστευαν ότι  ο ΠΑΟΚ θα επαναλάβει αυτό που έκανε στο πρώτο ματς αλλά και στον ημιτελικό του Κυπέλλου έκανε λάθος. Ο Αλεξίεφ πήρε το όπλο του και με πόντους είτε απο σέρβις, είτε από επιθέσεις έφερε το ματς 25-21 ,με τον Σαφράνοβιτς να στέλνει τη μπάλα άουτ.

Στο τριτο σετ, ο Ολυμπιακός είχε το προβάδισμα ,αλλά ισχνό, ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε σε 9-9,  και πέρασε μπροστά με 10-11, αλλά οι Πειραιώτες ορμώμενοι από τον εκπληκτικό κόσμο και το παθος ΄πήραν το προβάδισμα και με ηγέτες τους Οιβάνεν-Αλεξίεφ πέρασαν μπροστά με +4(16-12) και με καλό βόλει, έστω και αν ο ΠΑΟΚ μείωσε στους δύο(20-18) , ο Ολυμπιακός δεν αγχώθηκε και ο Οιβάνεν υπέγραψε το 25-20 και την επιστροφή του Θρύλου στην κορυφή

Σχετικά Άρθρα

Back to top button