Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νίκη τίτλου με καρδιά πρωταθλητή!

14570415_10210446321375069_2279631906854488573_n

Ο Κώστας Παλαιολόγος αναφέρεται στους τομείς που οδήγησαν τον Ολυμπιακό στο επιβλητικό 3-0 επί της ΑΕΚ και το «ηχηρό» μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση που έστειλαν οι πρωταθλητές Ελλάδας.

 

Ο νόμος του Αυτοκράτορα Ολυμπιακού «μίλησε« με εμφατικό τρόπο στο χορτάρι του «Γ. Καραϊσκάκης» και παρέσυρε στο διάβα του την ΑΕΚ!

Οι «ερυθρόλευκοι» κόντρα στον πόλεμο κάθε λογής, που δέχονται και στο … σύστημα, που έχει βαλθεί φέτος να τους αφαιρέσει τα κεκτημένα με τρόπο ξεδιάντροπο φανέρωσαν πτυχές της ποιότητας που τους χαρακτηρίζει κι έφτασαν με τρόπο ονειρικό στο άνετο 3-0 επί των «κιτρινόμαυρων».

Οι παίκτες του Πάουλο Μπέντο άφησαν στα .. αποδυτήρια τις νωπές άσχημες μνήμες από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια τους κόντρα σε Λάρισα και ΑΠΟΕΛ  κι έβγαλαν στο χορτάρι, χαρακτήρα και ψυχή μεγάλης ομάδας.

Από το πρώτο σφύριγμα του Σιδηρόπουλου ο Ολυμπιακός μπήκε με περίσσιο πάθος και ψυχή πρωταθλητή, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, ότι δεν θα αφήσουν για κανένα λόγο να τους πάρει κανείς αυτό που τους ανήκει, που δεν είναι άλλο από την κατάκτηση του έβδομου συνεχόμενου πρωταθλήματος. Συμπερασματικά, ήταν μία νίκη τίτλου, με καρδιά πρωταθλητή!

Η ποικιλία στην οργάνωση του παιχνιδιού, σε συνδυασμό με την εξαιρετική εμφάνιση του Κώστα Φορτούνη (σ.σ. ο διεθνής Τρικαλινός άσος βρέθηκε για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα σε ματς της Super League)   απογείωσε αγωνιστικά τον Θρύλο, αναγκάζοντας την ΑΕΚ να υποκλιθεί στην ξεκάθαρη ανωτερότητά του.

Η φάση από την οποία ξεκίνησε το πρώτο γκολ ήταν βγαλμένη από … Playstation, με τους Φορτούνη, Σεμπά να … κρύβουν την μπάλα, πριν ο Βραζιλιάνος σερβίρει έτοιμο γκολ στον Μπράουν Ιντέγε.

Αυτές οι «τριγωνικές» επιθέσεις και συνεργασίες με μία επαφή της μπάλας, που είχαμε διαπιστώσει από τις πρώτες εβδομάδες της θητείας του Πάουλο Μπέντο και κάπου τις είχαμε … ξεχάσει το τελευταίο διάστημα, έκανα και πάλι την εμφάνισή τους κι αναμένεται να αποτελέσουν το .. σήμα κατατεθέν για τον φετινό ΄Ολυμπιακό και θα τον αναγάγουν εξαιρετικά επικίνδυνο για τις αντίπαλες κλειστές άμυνες.

«Οδοστρωτήρας» ο Ιντέγε!

Από τον θρίαμβο του Θρύλου «κρατούμε» επίσης την νέα εκπληκτική εμφάνιση και το πέμπτο (στο πρωτάθλημα) φετινό γκολ του Μπράουν Ιντέγε! Ο διεθνής Νιγηριανός άσος από την ημέρα του ερχομού των Μάρτινς, Ελιουνούσι,  Μάριν (κυρίως) δείχνει τρομερά αναγεννημένος και υπάρχει λογική ποδοσφαιρική εξήγηση!

Πλέον, ο 27χρονος άσος έχει βρει τον πραγματικό του ρόλο στην ομάδα. Δέχεται τη μπάλα μπροστά του όταν και όποτε πρέπει και δεν αναλώνεται σε προσωπικές μονομαχίες μακριά από τον χώρο δράσης τους, όπως τον είχαμς συνηθίσει τους προηγούμενους μήνες. Η αίσθηση, που έχουμε αποκτήσει, είανι ότι πρ層ιόντος του χρόνου, ο Ιντέγε θα αυξάνει διαρκώς την απόδοσή του και θα αποτελέι μία μόνιμη απιελή για τις αντίπαλες άμυνες, δεδομένου ότι η ομάδα διαρκώς θα αποκτά μεγαλύτερα διαστήματα καλής απόδοσης κι ολοκληρωτικού ποδοσφαίρου.

Ονειρικός ο MVP Μάρτινς

Αρκετά ενθαρρυντικά, όμως είναι και τα μηνύματα που καταφθάνουν από την εκπλητκική εμφάνιση του Αντρέ Μάρτινς. Ο διεθνής Πορτογάλος μέσος, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα διακρινόταν για τις εκπληκτικές του κάθετες και την συμμετοχή του στο κάθετο ποδόσφαιρο, πέρασε στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων, έχοντας σημαντικό μερίδιο στο θριαμβευτικό 3-0 επί της ΑΕΚ.

Ο νεοφερμένος μέσος κράτησε την μπάλα, έδωσε πολλές «ανάσες» όποτε χριάστηκε κι επισφράγησε την εκξπληκτική του εξαιρετική του εμφάνιση μ’ ένα εκπληκτικής ομορφιάς γκολ στο 64’, με το οποίο ο Θρύλος έφτασε στο 2-0 και ουσιαστικά «κλείδωσε» την νίκη. Πολύ μεγάλη δουλειά για τον Ολυμπιακό της φετινής σεζόν ο Πορτογάλος. Δικαιολογημένα ψηφίστηκε MVP της αναμέτρησης…

Υ.Γ.1: Η μεγαλύτερη νίκη για τον φετινό Ολυμπιακό, θα είναι να διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτό ν τον σπουδαίο θρίαμβο και να αντιμετωπίσει με τον τρόπο που μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια την κρίσιμη συνέχεια που τον περιμένει σε όλα τα μέτωπα. Είπα, η ομάδα έχει κάποια «θέματα» αγωνιστικά, τα οποία είναι στο χέρι της να τα επιλύσει προϊόντος του χρόνου.

Υ.Γ.2: Συνεχίζουν με τρόπο προκλητικό να συμβαίνει πολλά και «περίεργα» πράγματα στο παρασκήνιο σε βάρος του Ολυμπιακού. Είδαμε με πόση ευκολία … ανακάλυψε ο δύο πέναλτι-φαντάσματα  υπέρ του ΠΑΟ ο Καλογερόπουλος στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, αφήνοντας μάλιστα τους Αρκάδες με δέκα… Αλλά είπαμε, τέτοια «εξυγίανση» επικαλλούνται  κάποιοι…

Υ.Γ.3:   Προκλητικά εχθρικός προς τον Ολυμπιακό ήταν όμως και ο Τάσος Σιδηρόπουλος, Ο διεθνής Δωδεκάνήσιος ρέφερι τα έβλεπε όλα … κιτρινόμαυρα χαρίζοντας κόκκινη –μαρς στον Πατίτο Ροντρίγκες.  Συνεχίστε έτσι. Να ξέρετε ότι μας «φτιάχνετε» περισσότερο! Γι’ αυτό και το 44ο πρωτάθλημα που θα σηκώσει φέτος ο Ολυμπιακός θα είναι πιο γλυκό! Πολύ απλά, διότι θα κατακτηθεί κόντρα σε όλους και σε όλα!

Υ.Γ.4:  Μη σταματάς Θρύλε!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button