ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέο «μπάσιμο» Τσέλσι για Μανωλά!

tselissiii

Δυνατά στην διεκδίκηση του διεθνούς στόπερ της Ρόμα και πρώην άσου του Ολυμπιακού φαίνεται να επιστρέφει η Τσέλσι σύμφωνα με βρετανικά Μέσα ενημέρωσης.


Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Αποφασισμένοι να κάνουν δικό τους τον Κώστα Μανωλά παρουσιάζονβται στην Τσέλσι! Με βάση δημοσίευμα της έγκυρης «Sun» η διοίκηση των περυσινών πρωταθλητω΄ν Αγγλίας έκανε νέα κίνηση για την απόκτηση του Έλληνα στόπερ και ενώ έχουν εισπράξει αρνητική απάντηση από τη Ρόμα προ δύο μηνών.

Λίγες ημέρες μετά την ορισιτκοποίηση της παραμονής του αρχηγού Τζον Τέρι για έναν ακόη χρόνο, οι ιθύνοντες των «μπλε» αναζητούν έναν γρήγορο και ποιοτικόστόπερ,μ που θα καλύψει τις πολλές αμυντικές αδυναμίες που παρουσίασε φέτος η ομάδα του Δυτικού Λονδίνου.

Στη «Sun» αναφέρεται ότι υπάρχουν πληροφορίες για νέα κίνηση των Λονδρέζων, οι οποίοι τον περασμένο Μάρτιο έκαναν πρόταση 26 εκατομμύρια λίρες (κάτι λιγότερο από 35 εκατ. ευρώ), αλλά πήραν αρνητική απάντηση από τη Ρόμα, όπου ανήκει ο 25χρονος διεθνής αμυντικός.

Μάλιστα, την ίδια στιγμή, οι Ρωμαίοι είχαν καταστήσει σαφές ότι θα εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον Μανωλά μόνο σε περίπτωση που πέσει στο τραπέζι ένα ποσό που θα πλησιάζει τις 35 εκατομμύρια λίρες (σ.σ. ποσό που θα αγγίζει τα 45 εκατ. ευρώ).

Πληροφορίες για το ποσό προσέφερε η Τσέλσι αυτήν τη φορά δεν υπάρχουν στη «Sun», αλλά εκτιμάται ότι θα προσεγγίσει αυτό που θέλουν οι «τζιαλορόσι». Ο νέος τεχνικός της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε, έχει πολύ ψηλά στη λίστα του και τον Λεονάρντο Μπονούτσι, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στη Γιουβέντους, αλλά ο 29χρονος αμυντικός δεν δείχνει διάθεση να αποχωρήσει από τη «Γηραιά Κυρία».

Σε περίπτωση πώλησης του Κώστα Μανωλά, προβλέπετια να συρρεύσει στα ταμεία του Ολυμπιακού ένα πολύ υψηλό ποσό βάσει του συμβολαίου που υπεγράφη το καλοκαίρι του 2014.

Τηνίδια στιγμή, όμως η Τσέλσι δεν φαίνεται να «παίζει» μόνη της για την απόκτηση του άλλοτε στόπερ του Ολυμπιακού, αφού από τους δυνατούς αντιπάλους της είναι η Άρσεναλ και αναμένεται μεγάλη «μάχη» ανάμεσα στις δύο ομάδες του Λονδίνου, όπως τονίζεται στο δημοσίευμα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button