ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέο απίστευτο σκάνδαλο με Μπάτσι!

Τη στιγμή όπου πέρυσι ο Ολυμπιακός είχε τιμωρηθεί με ποινή αποκλεισμού της έδρας για απώθηση του Φρανσουά Μοντέστο, το νομοθετικό όργανο της Λίγκας «χάϊδεψε» τον ΠΑΟΚ με απλό πρόστιμο για την απαράδεκτη ενέργεια του Κρισιτάνο Μπάτσι στην αναμέτρηση με τη Λάρισα.

 

Με αφορμή την καταγγελία στην οποία είχε προβεί ο Ολυμπιακός για την αναμέτρηση πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία στον συνεργάτη του προπονητή του «Δικεφάλου» του Βορρά Ρασβάν Λουτσέσκου Κριστιάνο Μπάτσι, σύμφωνα με τα όσα αναγράφησαν στο φύλλο αγώνα για απώθησή του στον διαιτητή της αναμέτρησης Αλέξανδρο Κατσικογιάννη, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Λίγκας εξάντλησε την επιείκειά του!

Τί αποφάσισε; Ένα απλό πρόστιμο ύψους 10.000 στον ΠΑΟΚ και απαγόρευση δύο μηνών
στους αγωνιστικούς χώρους στον Κριστιάνο Μπάτσι για την αντιεπαγγελματική του συμπεριφορά.

Να θυμίσουμε ότι στον περυσινό επαναληπικό Κυπέλλου του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ όταν είχε συμβεί κάτι ανάλογο με πρωταγωνιστή τον Φρανσουά Μοντέστο, για απώθηση αξιωματούχου αγώνα, οι Πειραιώτες τιμωρήθηκαν με μία αγωνισιτκή κεκλεισμένων των θυρών!

Τώρα , τον ΠΑΟΚ, έσπευσαν να τον …χαϊδέψουν! Ωραία ισονομία του πρωταθλήματος καπηλεύονται ορισμένοι…

Αναλυτικά οι αποφάσεις τιμωρίας για τον αγώνα ΑΕΛ-ΠΑΟΚ:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 6ης αγωνιστικής. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ ΑΕΛ, Α. Κούγιας: “Βάσει των αναφερομένων στο από 30/09/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 30/09/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας”. Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ. Α. Κούγια: επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΛ συνολική χρηματική ποινή δώδεκα χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Α. Κούγια : α) την ποινή της απαγορεύσεως της εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους, για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών και β) τη χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ, C. Bacci: “Βάσει των αναφερομένων στο από 30/09/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 30/09/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας”: Για τη συμπεριφορά του κ. C. Bacci: επιβάλλει στην Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ τη χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Cristiano Bacci α) την ποινή της απαγορεύσεως της εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους, για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών και β) τη χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων ευρώ».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button