ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Μόνο ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ το μπορούσε αυτό!

‘Οταν ο κόσμος φεύγει και τα φώτα σβήνουν από την έδρα όπου χτυπάει η τεράστια καρδιά του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού όταν αγωνίζεται, όταν έχουν τελειώσει όλοι οι αγώνες και έχει γίνει η απονομή, την οποία κλείνεις τα μάτια αλλά εξακολουθείς να την “βλέπεις” ή ακόμα ακόμα να ονειρεύεσαι την επόμενη, φτάνει η ώρα για τις περίφημες… “σκόρπιες” σκέψεις που καλείσαι να μαζέψεις και να τις βάλεις σε μία τάξη!

Όχι λοιπόν! Σήμερα δεν θα τις βάλουμε σε καμία τάξη. Θα τις αφήσουμε έτσι σκόρπιες να καταλήξουν μόνες τους στο γενικό “λοιπόν” τους. Το οποίο είναι από μόνο του το τεράστιο ρεκόρ που “έγραψε” ο Ολυμπιακός στην χρυσή Βίβλο των επιτυχιών του!

Τα θέλετε σκόρπια; Πάμε! Διατήρηση κεκτημένων και ανάκτηση των απωλεσθέντων. Μόνο που φέτος στον μαγευτικό κόσμο του Ερασιτέχνη μας ήρθε να προστεθεί ακόμη ένα άθλημα. Το χάντμπολ. Ένα άθλημα το οποίο δεν γνωρίζαμε σαν Ολυμπιακοί, αλλά από την στιγμή που το τμήμα “γεννήθηκε” είχαμε καθήκον να σταθούμε στο πλευρό του και να το δούμε να φτάνει στην κορυφή. Αν πεις κάπου ότι με το “καλημέρα” που ένα άθλημα μπαίνει στον χωρό όπου κυριαρχούσαν άλλες ομάδες απόντως του Ολυμπιακού, ότι θα βαφόταν “ερυθρόλευκο”, πολλοί δεν θα το πίστευαν! Κάπως έτσι έγινε με το μπάσκετ γυναικών πρόπερσι. Και φέτος ήρθε το χάντμπολ για να τα βάλει όλα σε μία σειρά.

Ποια είναι αυτή η σειρά;

Διατήρηση των εγχωρίων σκήπτρων! Έγινε σε βόλεϊ γυναικών, πόλο ανδρών, πόλο γυναικών, μπάσκετ γυναικών, επιτραπέζια αντισφαίριση ανδρών. Δικά μας ήταν και δικά μας είναι!

Ανάκτηση των απωλεσθέντων σκήπτρων! Βόλεϊ ανδρών. Έγινε και με τον πλέον εμφατικό τρόπο, αφού η ομάδα κατέκτησε τον τίτλο απέναντι στον περσινό πρωταθλητή ΠΑΟΚ. Και επιτραπέζια αντισφαίριση γυναικών.

Βάλτε και το καινούριο… Κατάκτηση αυτών που ποτέ δεν συμμετείχαμε σαν Σύλλογος και μπήκαμε για πρώτη φορά. Το χάντμπολ!

Τί σημαίνουν τα παραπάνω; Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος σε όλα τα αθλήματα που συμμετείχε! Και όχι μόνο τα ομαδικά, αφού και στα ατομικά διαπρέψαμε ως Σύλλογος και φέτος. Τα πήρε όλα κι έφυγε! Για να μην αναφερθούμε στις ευρωπαϊκές διακρίσεις και κατακτήσεις. Κι αυτό όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά επειδή ακόμα δεν έχει ολοκληρώσει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις το πόλο ανδρών!

Τα πήρε όλα κι έφυγε ο Θρύλος. Πώς λοιπόν να μην είμαστε υπερήφανοι και να μην το γιορτάζουμε με όλη μας την ψυχή; Και μην ξεχνάμε ότι αυτό το ρεκόρ δεν μπορεί να καταρριφθεί πλέον! Παρά μόνο να… ισοφαριστεί και μόνο από τον Ολυμπιακό!

Μόνο υπερηφάνεια για αυτόν τον Σύλλογο! Ζήτω ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button