ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΠΟΛΟ

Μυριοκεφαλιτάκη :«Πήραμε το αίμα μας πίσω»

Η πρώτη σκόρερ του Παγκοσμίου πρωταθλήματος η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, πανηγύρισε σαν μικρό παιδί την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.  Η νεαρή φουνταριστή του Θρύλου, στις δηλώσεις της στάθηκε στο γεγονός ότι πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα.

«Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία. Είχαμε ένα εξαιρετικά δύσκολο έργο γιατί δεν ήμασταν όλες οι αθλήτριες αρκετές μέρες μαζί κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. Είχαμε την υποχρέωση μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, σε μία περίπου εβδομάδα, να αφομοιώσουμε καινούργια συστήματα, σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς με τους οποίους παίχτηκε το συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Σήμερα πήραμε το αίμα μας πίσω, μετά την χτεσινή ήττα από την Ισπανία.

Στόχος όλων των κοριτσιών και εμένα προσωπικά, είναι να συνεχίσουμε το πρωταγωνιστικό μας ρόλο και σαν μέλη της Εθνικής ομάδας των γυναικών. Αφιερώνουμε το μετάλλιο στις οικογένειές μας, που θυσίασαν πολλά κατά τη διάρκεια της χρονιάς για μας, και στις οικογένειες των αδικοχαμένων από την πρόσφατη πυρκαγιά στο Μάτι της Αττικής».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button