ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Μπροστάρης» για την Κεντρική Διαχείριση

Ο Ολυμπιακός μέσω του Προέδρου του Βαγγέλη Μαρινάκη δείχνει τον δρόμο για την ευημερία του ελληνικού ποδοσφαίρου και στα τηλεοπτικά.

 

Σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία, που βιώνει ο τόπος μας  ο Ολυμπιακός και ο Πρόεδρός του Βαγγέλης Μαρινάκης δείχνουν τον δρόμο στους υπόλοιπους βάζοντας μπροστά τα … στήθια του για την Κεντρική Διαχείριση των τηλεοπτικών.

Στο πλαίσιο του Δ.Σ. της Λίγκας ο Γιάννης Βρέντζος μετέφερε τη δήλωση μετέφερε δήλωση του Προέδρου της πειραϊκής ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη για το θέμα των τηλεοπτικών και της κεντρικής διαχείρισης της Super League.

Μίας δήλωσης, η οποία λειτουργεί προς το κοινό όελος όλων και πολύ περισσότερο τνω θεωρητικά ασθενέστερων ομάδων, που έχουν άμεση ανάγκη από οικονομικούς πόρους.

Αυτή αναφέρει τα εξής: «Ήμουν ο πρώτος που στήριξε την κεντρική διαχείριση και ας κόστιζε στην ομάδα μου, για να στηριχθούν οι μικρότερες ομάδες και να υπάρχει ευημερία στο ποδόσφαιρο. Όμως αντί ευημερίας στο ποδόσφαιρο γέμισαν ορισμένες τσέπες. Εάν λοιπόν δεν θέλετε την κεντρική διαχείριση θα είμαι και ο πρώτος που θα την καταγγείλει για να μην ισχύει πλέον».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button