ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μπουχαλάκης: «Πρωτάθλημα και πορεία στην Ευρώπη!»

Για τους υψηλούς στόχους που έχει οριοθετήσει ο Ολυμπιακός μέσα στο 2019, αλλά και τις προσωπικές του επιδιώξεις μίλησε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης

Η επιστροφή του Ολυμπιακού στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και η δυνατότητα διάκρισης στο Europa League αποτελούν τις σημαντικότερες φιλοδοξίες που αδημονεί να εκπληρώσει ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μέσα στο 2019.
Ο Κρητικός μέσος των ερυθρόλευκων σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Nova στάθηκε σε μία σειρά σημαντικών ζητημάτων που αφορούν την πειραϊκή ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρέα Μπουχαλάκη:

Για τους στόχους του το 2019: «Το πρωτάθλημα θα με έκανε ευτυχισμένο και θα ήθελα το 2019 να είμαι πρωταθλητής. Επίσης μια καλή πορεία στην Ευρώπη θα είναι το ίδιο σημαντική. Έχουμε όλες τις δυνατότητες φέτος, η κλήρωση είναι στα μέτρα μας και αν είμαστε αυτοί που πρέπει τότε πιστεύω μπορούμε να προκριθούμε. Το ρόστερ είναι ιδανικό και πολύ ποιοτικό για να φτάσουμε φέτος πιο μακριά».

Για το αν βοηθά το μεγάλο ρόστερ: «Όλοι οι παίκτες θα χρειαστούν, είναι και το κύπελλο, είναι και η Ευρώπη, οπότε μέχρι τον Μάρτιο θα είμαστε σε φουλ πρόγραμμα. Χρειάζονται όλοι οι παίκτες οι οποίοι για να είναι στον Ολυμπιακό έχουν την ποιότητα να ανταπεξέλθουν».

Για το αν θα επηρεάσει η αποχή την ομάδα: «Σίγουρα έχουμε χάσει το ρυθμό μας, οπότε χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να βρούμε τον αγωνιστικό μας ρυθμό. Νομίζω ότι στα επόμενα παιχνίδια το μέλημα είναι το αποτέλεσμα και μετά να βρούμε τα πατήματα μας. Παίζουμε σε δύσκολες έδρες οπότε πιο σημαντικά είναι τα αποτελέσματα».

Για τη δυσκολία του πρωταθλήματος: «Έχω την εντύπωση ότι με ελάχιστες εξαιρέσεις όλα τα ματς είναι δύσκολα. Με κανέναν αντίπαλο δε λες θα περάσω εύκολα. Εξαρτάται από την ομάδα μας αλλά πρέπει να δείξουμε προσοχή σε κάθε αγώνα και όχι να κοιτάμε τα ντέρμπι και την Ευρώπη. Οι πιο μικρές ομάδες έχουν βελτιωθεί και αυτά τα ματς είναι που σου δίνουν και το πρωτάθλημα».

Για το παιχνίδι με το Λεβαδειακό: «Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε υπομονή. σίγουρα ο Λεβαδειακός θα περιμένει πίσω, πρέπει να δούμε και τον καιρό, να έχουμε υπομονή και να είμαστε πιο εύστοχοι το 2019».

Για τον Φράνκο Σολδάνο: «Ο Σολδάνο πιστεύω θα βοηθήσει, έρχεται από μια αποχή, θέλει λίγο χρόνο μέχρι να βρεις κάποιες παρέες, να μιλήσεις με τους συμπαίκτες του. Όλα τα παιδιά είμαστε εδώ για να τον βοηθήσουμε γιατί έχουμε καλό κλίμα στα αποδυτήρια».

0

Σχετικά Άρθρα

Back to top button