ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μπλατ: «Να βελτιώσουμε τα λάθη μας» (video)


Στην ανάγκη ο Ολυμπιακός να διορθώσει τα κενά που παρουσιάζει στη απόδφοσή του, στάθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ

Ο Ολυμπιακός υποχρεώθηκε στην τρίτη συνεχόμενη ήττα του στην Ευρωλίγκα, με «θύτη» τη Φενέρμπαχτσε

Η τουρκική ομάδα κέρδισε στις … λεπτομέρειες, Με τον Ντέιβιντ Μπλατ,να τονίζει στη συνέντευξη Τύπου πως ήταν δική του απόφαση να μην χρησιμοποιήσει τον Βασίλη Σπανούλη στην τελευταία «ερυθρόλευκη» επίθεση.

«Αρχικά, να ευχαριστήσω του φιλάθλους μας που ήρθαν να μας υποστήριξαν σήμερα. Ήταν ένα παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων σε πολύ υψηλό επίπεδο. Πολλές φορές τέτοια ματς κρίνονται σε μία-δύο φάσεις. Σήμερα αυτοί έκαναν μία παραπάνω από εμάς και νίκησαν. Σήμερα τα μικρά πράγματα έκαναν τη διαφορά, λίγες φορές, αλλά την έκαναν. Η σεζόν είναι μεγάλη, από τα ματς αυτά πρέπει να βελτιώσουμε τα λάθη μας, να μένουμε ενωμένοι, ώστε να βγούμε πιο δυνατοί και πιστεύω ότι θα το κάνουμε», δήλωσε αρχικά ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Για τη μη χρησιμοποίηση του Σπανούλη στο τέλος: «Ήταν απόφασή μου να μην τον χρησιμοποιήσω στο τέλος. Πίστευα ότι τα ματς-απ που είχαμε στην άμυνα μας βόλευαν και έτσι δεν τον χρησιμοποίησα».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να διατηρήσει τις διαφορές που παίρνει: «Προφανώς και είναι ένα πρόβλημα αυτό. Πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά σ’ αυτό. Όταν παίρνουμε το προβάδισμα και κάποια διαφορά, να τα διατηρούμε στον αγώνα».

https://www.facebook.com/redaroume/videos/344564209609508/

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button