ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΧΑΝΤΜΠΟΛ

Με κούπες, Βλάχο και Ζαραβίνα η «Μεγάλη μου Αγάπη»

Αρκετά ενδιαφέρουσα αναμένεται ακόμη μία εκπομπή «Μεγάλη μου Αγάπη» στις 17:00-19:00 από το radio Live στο Κανάλι 1 του Πειραιά (90,4 fm) και Live Streaming στο OSFP TV.

Καλεσμένοι στη σημερινή εκπομπή, Δευτέρα 11 Ιουνίου είναι οι Θοδωρής Βλάχος και Γιώργος Ζαραβίνας, οι οποίοι φυσικά δεν θα είναι με άδεια χέρια αλλά παρέα με τις κούπες τους.

Οι δύο προπονητές του Θρύλου κατέκτησαν τα 2 τελευταία τρόπαια του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για τη φετινή σεζόν, του Champions League με την ανδρική ομάδα πόλο από τον Θοδωρή Βλάχο και του πρωταθλήματος στο χάντμπολ από τον Γιώργο Ζαραβίνα.

Η εκπομπή θα περιέχει επίσης όλο το ρεπορτάζ και τα νέα των τμημάτων της ομάδας σε μία εκπομπή που δεν θα πρέπει να χάσει κανένας Ολυμπιακός.

Δείτε την ανάρτηση του Ερασιτέχνη:

«Τη Δευτέρα 11 Ιουνίου ο προπονητής της ομάδας πόλο των Ανδρών, Θοδωρής Βλάχος, και ο προπονητής της ομάδας χάντμπολ, Γιώργος Ζαραβίνας, φέρνουν στη «Μεγάλη μου αγάπη» τις κούπες του Champions League και του πρωταθλήματος της Handball Premier. Τα FM «βάφονται» για ακόμη μια φορά «ερυθρόλευκα». Ρεπορτάζ από όλες τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων του συλλόγου, νέα από τις Ακαδημίες και φυσικά τα δικά σας μηνύματα από τα social media της εκπομπής…..

«Μεγάλη μου Αγάπη» 17:00 – 19:00 radio live στο Κανάλι 1 του Πειραιά (90,4 fm) & Live Streaming στο OSFPTV».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button