ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Μας λείπει η ηρεμία»

164353

Στους λόγους, που έχουν φέρει την ΑΕΚ σε δυσμενή θέση απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακό, εστίασε ο Νώντας Ππααντωνίου.

Στις πτυχές, που έχουν δώσει αέρα ξεκάθαρης ανωτερότητας στον Ολυμπιακό σε αυτή τη ημιτελική σειρά των πλέι – οφ της Α1, απέναντι στην ομάδα του αναφέθρηκε ο Νώντας Ππααντωνίου.

Ο νεαρός γκαρντ της ΑΕΚ μέσω του επίσημου Blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, υπσοτήριξε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να φανεί ανταγωνισιτκή απέναντι στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Αναλυτικά:

«Μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια τον Ολυμπιακό

Φτάσαμε στην τρίτη αναμέτρηση στα ημιτελικά των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό. Είναι γεγονός ότι προερχόμαστε από δύο ήττες στο ΣΕΦ, που μας στενοχώρησαν. Ο πρώτος αγώνας ήταν μία εμφάνιση ντροπή, δεν λειτούργησε τίποτα σωστά, δεν κάναμε τίποτα καλά μέσα στο παρκέ. Στο δεύτερο ματς είχαμε μία αξιοπρεπή εμφάνιση, καταφέραμε να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό.

Δυστυχώς όμως μας λείπει η ηρεμία, πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι αγωνιστικά και να κοιτάξουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στο αυριανό ματς γιατί δεν νομίζω να μας αξίζει τέτοια εικόνα.

Θεωρώ ότι μπορούμε να κοιτάξουμε τον Ολυμπιακό στα μάτια, να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί για σαράντα λεπτά και μακάρι να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη για να δείξουμε τελικά τη δύναμη μας και το επίπεδο που βρισκόμαστε. Ελπίζω να έχουμε ακόμη ένα εντός έδρας ματς την Πέμπτη και να τα ξαναπούμε εκεί με Ολυμπιακό.»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button