ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μαζί με τους κορυφαίους ο Βίκτορ Σάντσεθ

202901

Ανάμεσα στους καλύτερους προπονητές της Ευρώπης φιγουράρει το όνομα του νέου Ισπανού τεχνικού του Ολυμπιακού.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Ως το καλοκαίρι των πιο εντυπωσιακών μετακινήσεων προπονητών, μπορεί εύκολα να χαρακτηστιστεί το φετινό!

Αρκετές είναι οι …μεταγραφές κορυφαίων προπονητών, που απασχόλησαν έντονα το ευρύ ποδοσφαιρικό κοινό της  «Γηραιάς Ηπείρου», με αυτές των  Πέπε Γκουαρντιόλα, Ζοσέ Μουρίνιο και Αντόνιο Κόντε να ξεχωρίζουν!

Ο μεν Καταλανός από την Μπάγερν Μονάχου μετακινήθηκε στην Μάντσεστερ Σίτι, ο «Special One» ανέλαβε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο ομοσπονδιακός Ιταλός προπονητής τα ηνία της Τσέλσι.

Δεν είναι, όμως, μόνο αυτοί, καθώς υπάρχουν και οι Κάρλο Αντσελότι, Χόρχε Σαμπάολι, Ουνάι Έμερι και Νούνο Εσπίριτο Σάντο των Μπάγερν, Σεβίλλης, Παρί και Πόρτο αντίστοιχα.

Στην συγκεκριμένη κατηγορία φυσικά συγκαταλέγεται και ο Βίκτορ Σάντσεθ1 Ο Ισπανός προπονητής, έπειτα από μία ικανοποιητική παρουσία στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ανέλαβε πρόσφατα την τενχική ηγεσάι του Ολυμπιακού!

Μάλιστα, ο νέος προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας έχει την τεράστια τιμή να βλέπει το όνομά του ανάμεσα στους κορυφαίους αυτούς προπονητές και τον Ολυμπιακό ανάμεσα σε μερικές από τις κορυφαίες ομάδες.

Με αφορμή το συγκεκριμένο θέμα, η ιστοσελίδα «record.com.mx» διενήργησε γκάλοπ, σχετικά με το ποιος εξ αυτών θα κάνει καλύτερη πορεία στη νέα του ομάδα!

Το γεγονός ότι  το όνομα του Βίκτορ δίπλα σε αυτό του Γκουαρντιόλα και του Θρύλου σε εκείνο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λέει από μόνο του πάρα πολλά!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button