ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

«Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού!»

Συγχαρητήρια επιστολή έστειλε η ΕΟΕ προς τον Ολυμπιακό με αφορμή την παλικαρίσια κατάκτηση του LEN Champions League.

Στην κορυφή του ευρωπαϊκού πόλο εκτοξεύτηκε ο Ολυμπιακός το βράδυ του περασμένου Σαββάτου με εκκωφαντικό τρόπο κάνοντας υπερήφανους εκατομμύρια πιστούς του οπαδούς!

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή στην συγχαρητήρια επιστολή που έστειλε στους τρεμπλούχους , κάνει λόγο για μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού στο σύνολό του

Αναλυτικά:

«Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή συγχαίρει θερμά τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Champions League στο πόλο, που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού σε επίπεδο συλλόγων.

Οι παίκτες, η τεχνική ηγεσία και όλοι άνθρωποι του Ολυμπιακού, απέδειξαν ότι η ελληνική υδατοσφαίριση, είτε σε εθνικό επίπεδο, είτε σε συλλογικό, παραμένει στην παγκόσμια ελίτ και θα συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους και στο μέλλον, με νέες διακρίσεις και επιτυχίες.

Παράλληλα, η κατάκτηση του Champions League στέλνει και μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, για μεγαλύτερη στήριξη της ελληνικής υδατοσφαίριση, η οποία ας μην ξεχνάμε, ότι είναι το ομαδικό άθλημα με τις περισσότερες συμμετοχές για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button