ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Μέσα” και ο Φορτούνης

Η επιστροφή του Κώστα Φορτούνη στην αποστολή του Ολυμπιακού είναι γεγονός! Ο Πάουλο Μπέντο είδε κατά την διάρκεια της εβδομάδας αυτά που ήθελε και σήμερα ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στην διάθεσή του για τον αγώνα απέναντι στην Λάρισα, μέσα στους οποίους βρίσκεται ο νεαρός άσσος των πρωταθλητών. Αυτό που απομένει είναι να δούμε αν θα του δώσει και φανέλα βασικού στο παιχνίδι, κάτι που θα εξαρτηθεί από το σύστημα που θα επιλέξει ο Πορτογάλος τεχνικός.

Η ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ

Μετά το τέλος του προγράμματος ο προπονητής μας, κ. Πάουλο Μπέντο ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει για την θεσσαλική πόλη και η οποία απαρτίζεται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:

Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μάριν, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Πασιένσια, Σεμπά, Τσιμίκας, Βιάνα.

Εκτός αποστολής, μαζί με τους τραυματίες Ντε Λα Μπέγια, Ρέτσο και τον Ελαμπντελαουΐ που βρίσκεται στο τελικό στάδιο επανόδου του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, έμειναν και οι Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Μανθάτης, Πάρντο, Ρομαό, Σιόβας, Βούρος και Ζντιέλαρ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button