ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεηλάτησαν το Αγρίνιο οι «θερμοκέφαλοι» οπαδοί του ΠΑΟΚ

Εκτεταμένα επεισόδια προκάλεσαν στην πόλη του Αγρινίου οι … χούλιγκανς του ΠΑΟΚ, παρά την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών απόν τον Υφυπουργό Γιώργο Βασιλειάδη

Για ακόμη μία φορά οι … θερμοκέφαλοι χούλιγκανς του ΠΑΟΚ απασχόλησαν την επικαιρότητα με τις …λεηλασίες τους σε μία ακόμη πόλη της χώρας.

Σαν να μην έφταναν όλα όσα είχαν κάνει παλαιότερα σε Γιάννινα, Λαμία, ούτε το Αγρίνιο γλίτωσε από την καταστροφική μανία των … θερμοκέφαλων του «Δικεφάλου» του Βορρά.

Επεισόδια και ζημιές σε μαγαζιά από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, στην περιοχή της Μητρόπολης. Παρότι υπήρχε απαγόρευση μετακίνησης από τον Βασιλειάδη, παρότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε βγάλει ανακοίνωση, οι οπαδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν κανονικά στο Αγρίνιο από το πρωί.

Αρχικά, το πρωί η αστυνομία ήταν αυτή που τους… συνόδευσε ενώ υπήρχε απόφαση απαγόρευσης μετακίνησής τους.

Κι όλα αυτά για προληπικούς λόγους, ώστε να μην γίνει το παραμικρό
Όσο περνούσε η ώρα, τα επεισόδια έγιναν εκτεταμένα, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να προκαλούν ζημιές σε καταστήματα της περιοχής.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, υπάρχουν πληροφορίες για έναν τραυματία. Το θέμα είναι τι κάνει η Πολιτεία! Από τη στιγμή που υπάρχουν ανακοινώσεις για απαγόρευση μετακινήσεων και δεν τις υπολογίζουν, η ευθύνη είναι και της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Για όσα συνέβησαν…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button