ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λατρεία για τους Βετεράνους του Θρύλου στην Λήμνο!

Για δύο ημέρες η Λήμνος ζει στους ρυθμούς του Ολυμπιακού! Για να ακριβολογούμε βέβαια, το ερυθρόλευκο στοιχείο είναι πολύ έντονο στο πανέμορφο αυτό νησί, αλλά αυτό το διήμερο υπάρχει ένας ακόμη σπέσιαλ λόγος για να συμβεί!

Και ο λόγος δεν είναι άλλος από την επίσκεψη των Βετεράνων του Ολυμπιακού, οι οποίοι ανέβηκαν στο νησί για να δώσουν ένα πολύ σπουδαίο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο των αναμετρήσεων που πάντοτε δίνουν για καλό σκοπό. Kι αυτή τη φορά, μετέβησαν εκεί αφού στο πλαίσιο του αγώνα τους θα γίνουν τα επίσημα εγκαίνεια του Κοντοπούλιου γηπέδου.

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού, που έφτασαν νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής στην Λήμνο έτυχαν θερμότατης υποδοχής, ιδιαιτέρως δε όταν μετέβησαν στον σύνδεσμο της Θύρας 7 Λήμνου. Εκεί η υποδοχή δεν θύμιζε απλά μία υποδοχή, αλλά… μεταγραφή αεροδρομίου ή έστω αγώνα της πρώτης ομάδας. Αλλά τι λέμε… Αφού ο Ολυμπιακός είναι ένας και αδιαίρετος, οι Βετεράνοι του γιατί να αποτελέσουν εξαίρεση;

Με καπνογόνα και συνθήματα, οι Βετεράνοι έτυχαν θερμότατης υποδοχής από τον κόσμο που δεν ξέχασε ποτέ τις δόξες του παρελθόντος και έσπευσε να τους καλωσορίσει  στο σύνδεσμο, να συνομιλήσει και να βγάλει φωτογραφίες μαζί τους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μαζί με την αποστολή βρίσκεται και ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο οποίος μίλησε στους φιλάθλους του Ολυμπιακού στο νησί.

Μεταξύ άλλων ο κ.Μώραλης υπογράμμισε πως η πρόταση που του έγινε από τους Βετεράνους του Ολυμπιακού να ακολουθήσει την αποστολή είναι μία ιδιαίτερη και ξεχωριστή τιμή για τον ίδιο και δεσμεύθηκε πως θα παίξει μπάλα στο φιλικό έστω και για λίγα λεπτά για να τους ευχαριστήσει. Σημειώνεται πως ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων, Αντώνης Γλύκας ενέταξε τον Δήμαρχο Πειραιά ανάμεσα στα μέλη των Βετεράνων της ομάδας.

Ο Κώστας Καλτσάς, γιος του προπονητή των Βετεράνων μας και παλιού άσσου της ομάδας, Χρήστου Καλτσά μας έστειλε αυτή τη φωτογραφία που περιγράφει στο απόλυτο την Ολυμπιακή τρέλα που επικρατεί στο νησί!

Της αποστολής ηγείται όπως άλλωστε πάντα κάνει, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων, θρυλικός Γιώργος Δαρίβας.  Ο Ολυμπιακός υπενθυμίζουμε πως έχει μεταβεί στο νησί με τους Γκαϊτατζή, Γιούτσο, Αγγελή, Γλύκα, Βαμβακούλα, Γκογκίτς, Κελεσίδη, Καραβίτη, Σταυρόπουλο, Τσαλουχίδη, Τζανετουλάκο, Ξανθόπουλο, Μπονόβα, Βαϊτσή, Μαργιόλη, Καλτσά Χ., Κοκολάκη, Καλύκα, Λάλα, Καλογερόπουλο, Ασπρογέρακα, Γκαβέζο Σ., Σιδέρη, Πολίτη, Καλύβα, Κωττάκη, Μπαρμπαρή, Κουμαργία, Καλαμάρα, Ρηγούτσο, Γκαβέζο Γ., Κρεούζο , Καλτσά Κ., Γαιτανάρο και Βέλλιο.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button