ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λέτο ψυχάρα και… -9 η τριφυλλάρα!

Ήτανε μία φορά και ένα καιρό μία τριπλέτα που την αποθέωναν οι οπαδοί του Παναθηναίκού με μπροστάρη τον Σεμπάστιαν Λέτο που “έφτυσε” στα μούτρα τον Ολυμπιακό (έστω κι αν ποτέ δεν του έκανε πρόταση – έστω κι αν ποτέ δεν έμαθαν ότι τον απόκτησαν από την Λίβερπουλ), και που η οποία χαρακτηρίστηκε ως “ψυχάρα” ένας προς ένας.

Ο λόγος για τους Λέτο, Τοτσέ, Εσιέν και που τουλάχιστον για τον πρώτο και τον τελευταίο έγιναν μεγάλα πανηγύρια και μεγάλες χαρές με το που αποκτήθηκαν! Και οι τρεις μαζί κατέκτησαν σε όσα χρόνια παρέμειναν στον Παναθηναϊκό μόνο ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο.

Η ομαδάρα της “καρδιάς” τους όμως και οι ιθύνοντές της, τους φόρεσαν κάτι “φέσια” μέχρι το γόνατο! Κάπου εκεί ξεχάστηκαν και οι ψυχάρες και οι τριφυλάρες και τα φιλιά στα σήματα όταν έβαζαν αραιά και που κάνα γκολ στον Ολυμπιακό και μίλησε το… ένστικτο της αυτοσυντήρησης!!!

Λέτο, Τοτσέ και Εσιέν ζήτησαν τα δεδουλευμένα τους, ο ΠΑΟ δεν είχε να πληρώσει και έτσι η ΕΠΟ τιμώρησε τον Παναθηναϊκό με -3 για τον κάθε παίκτη. Σούμα -9!!!!

Αυτό σημαίνει ότι οι πράσινοι βρίσκονται δύο βαθμόυς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού (23) και ο κατήφορος συνεχίζεται… O Παναθηναϊκός έχει τρεις εργάσιμες ημέρες να την… γλυτώσει αν και εφόσον καταβάλλει τις οφειλές προς τους τρεις!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button