ΔΙΑΦΟΡΑΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Λάμψη Κούπας στην «Μεγάλη μου Αγάπη» (Video)


Όπως «κύλησε» όλη η χρονιά έγινε το φινάλε της ραδιοφωνικής σεζόν για την εκπομπή του Ολυμπιακού ΣΦΠ, που μεταδόθηκε τη Δευτέρα (16/7) από το Κανάλι Ένα του Πειραιά και η προβλήθηκε ταυτόχρονα Live Streaming από το OSFP TV

Με την κούπα του πρωταθλήματος Ανοιχτού Στίβου Ανδρών στο στούντιο και με τους πρωταγωνιστές να εξηγούν πως βάφτηκε «ερυθρόλευκο» το 22ο εφετινό βαρύτιμο τρόπαιο.

Η «Μεγάλη μου αγάπη» φιλοξένησε την έφορο της ομάδας Στέλλα Νικολαϊδου, τον προπονητή Αλέξανδρο Μυλωνά και τους πρωταθλητές Δημήτρη Τσιάμη, Στέργιο Κουτσούκη, Φλοριάν Στεφάν κι Αντώνη Αλεξανδρίδη, ενώ όπως κάθε εβδομάδα μεταδόθηκαν νέα από τις ομάδες και τις Ακαδημίες του συλλόγου, χρηστικές πληροφορίες για τους φιλάθλους και τα μέλη του Ολυμπιακού ΣΦΠ κι απαντήθηκαν όλες οι ερωτήσεις που έγιναν από τους φιλάθλους μέσω γραπτών μηνυμάτων στο OSFP TV.

Αποσπάσματα των δηλώσεων :

Στέλλα Νικολαϊδου (Εφορος Στίβου ΟΣΦΠ)

Τι σημαίνει αυτό το πρωτάθλημα: «Το τμήμα στίβου είναι ιστορικό τμήμα με παρουσία Ολυμπιονικών, Παγκόσμιων και Ευρωπαϊκών πρωταθλητών. Συνεχίζουμε με τον ίδιο στόχο. Να είμαστε πρώτοι. Από τον ιδρυτή και αναμορφωτή της ομάδας, τον αείμνηστο Τάκη Βεντίκο, μάθαμε να μην σταματάμε ποτέ και να παλεύουμε συνεχώς. Δεν θέλουμε να χάνουμε. Ήταν ένα πολύ ωραίο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Πέρυσι το πήραμε με 1,5 βαθμό διαφορά και εφέτος με 44 απέναντι στον Ελ. Βενιζέλο. Διοργανώθηκε στη μέση της σεζόν οπότε οι επιδόσεις δεν ήταν οι καλύτερες. Ωστόσο πετύχαμε τον βασικό μας στόχο που ήταν η κατάκτηση του τίτλου. Φάνηκε από την αρχή ότι ήμασταν καλά και δεν μας σταμάτησαν ούτε οι ατυχίες και οι τραυματισμοί».

Για τη στήριξη του συλλόγου: «Ο Ολυμπιακός είναι το στήριγμα μας. Τα μέλη, ο κ. Κουντούρης, ο κ. Μαρινάκης, είναι πάντα δίπλα μας σε ό,τι και να χρειαστούμε. Είναι οι καλύτεροι υποστηρικτές στο έργο μας. Είναι άνθρωποι που βλέπουν μακριά και γι αυτό και έφτασε εφέτος ο Ολυμπιακός τους 22 τίτλους, αριθμός ασύλληπτος».

Για την ακαδημία στίβου: «Στον στίβο χρειάζονται χρόνια για να φανεί το αποτέλεσμα. Η δουλειά που γίνεται είναι πολύ σοβαρή, έχουμε πολλά ταλέντα και στα επόμενα χρόνια θα αναδειχτούν οι επόμενοι μεγάλοι πρωταθλητές. Όλα τα παιδιά δείχνουν θέληση και δεν χάνουν ούτε προπονήσεις, ούτε αγώνες».

Αλέξανδρος Μυλωνάς (Προπονητής)

Για την κατάκτηση του τίτλου: «Είναι τιμή μου που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό, στο σύλλογο που κέρδισα τίτλους ως αθλητής και χαρά μου που συνεργάζομαι με τη Στέλλα Νικολαΐδου. Στο πρωτάθλημα, όλοι αθλητές μας έδωσαν το κάτι παραπάνω κι αγωνίστηκαν όπου τους χρειαστήκαμε. Ετσι καταφέραμε και πήραμε τον τίτλο με 44 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο».

Για την ακαδημία στίβου: «Είμαστε ικανοποιημένοι από την πρόοδο των παιδιών που συμμετέχουν στα ηλικιακά πρωταθλήματα και κάθε χρόνο βάζουμε τον πήχη ακόμη ψηλότερα προκειμένου να δημιουργήσουμε τους πρωταθλητές του μέλλοντος. Οι προπονήσεις γίνονται καθημερινώς στο γήπεδο στίβου πίσω από το κλειστό Μελίνα Μερκούρη και πολλές πληροφορίες μπορούν να βρουν οι γονείς στη νέα ιστοσελίδα του Ολυμπιακού ΣΦΠ».

Δημήτρης Τσιάμης: «Ό,τι μπορώ κάνω και εγώ όπως όλοι οι αθλητές του Ολυμπιακού και όλα αυτά τα χρόνια όλοι μαζί τα καταφέρνουμε και κατακτούμε τους τίτλους. Έχω κατακτήσει 9 τίτλους με τον Ολυμπιακό, ένα σύλλογο που μονοπωλεί στους Άντρες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και ο δρόμος μου συμβαδίζει με αυτόν του συλλόγου».

Για το Πανευρωπαϊκό του Βερολίνου: «Αγωνιστικά είμαι πολύ καλά και στους επόμενους αγώνες πιστεύω θα πιάσω το όριο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, στο οποίο μπορώ να συμμετάσχω με βάση τη κατάταξης της IAAF».

Στέργιος Κουτσούκης: «Είμαι στον Ολυμπιακό από το 2006 κι εδώ θα τελειώσω και την καριέρα μου, όταν συμβεί αυτό.

Ήταν λίγο διαφορετικό το εφετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα. Το επίπεδο της διοργάνωσης ήταν λίγο πιο χαμηλό, ίσως και λόγω του χρονικού διαστήματος που έγινε. Στον Ολυμπιακό έχουμε την στήριξη του κόσμου και αυτό μας δίνει δύναμη και ώθηση να παλεύουμε συνεχώς».

Αντώνης Αλεξανδρίδης: «Είμαι από τα νεώτερα μέλη της ομάδας στίβου του Ολυμπιακού. Ήρθα και επιβεβαίωσα και μόνος μου τι σημαίνει Ολυμπιακός. Αφού εφέτος τα πήγαμε τόσο καλά με τόσες ατυχίες τότε του χρόνου δεν μας σταματάει τίποτα».

Φλοριάν Στεφάν: «Είμαι δυο χρόνια στον Ολυμπιακό και θέλω να μείνει για πολλά ακόμα. Είναι μια ομάδα που τη αγαπώ και είμαστε σαν μια οικογένεια. Προσπαθούσαμε να κάνουμε το καλύτερο και να πάρουμε το πρωτάθλημα για την οικογένεια μας. Το κλίμα στην ομάδα βοηθάει πάρα πολύ, ώστε να δίνουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό».

*Η εκπομπή «Μεγάλη μου αγάπη» είναι συμπαραγωγή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά (Κανάλι 1). Την επιμελούνται το γραφείο Τύπου του συλλόγου και το αθλητικό τμήμα του επίσημου ραδιοφώνου του Πειραιά. Στα μικρόφωνα της εκπομπής είναι κάθε Δευτέρα (17:00 – 19:00) η Γενική Γραμματέας του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., Χριστίνα Τσιλιγκίρη, τα μέλη του γραφείου Τύπου του συλλόγου, Κώστας Δελεχάς και Σταύρος Ζαζάνης κι ο αθλητικός συντάκτης του Καναλιού 1, Λουκάς Θεοφανόπουλος.

*Στο επισυναπτόμενο βίντεο μπορείτε να δείτε και να ακούσετε την εκπομπή της Δευτέρας 16 Ιουλίου 2018.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button