ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Κορυφή οι Έφηβοι, 2-0 τον Λεβαδειακό!

Στο ρετιρέ της βαθμολογίας βρέθηκε η Κ-17 του Ολυμπιακού με την άνετη νίκη της επί του Λεβαδειακού  με 2-0 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

 

Την γλυκιά μοναξιά της κορυφής απολαμβάνουν από το μεσημέρι του Σαββάτου οι Έφηβοι του Ολυμπιακού με την νίκη τους 2-0 επί του Λεβαδειακού στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για την 24η αγωνιστική της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την εντός έδρας ήττα της  μέχρι πρότινος πρωτοπόρου ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό (0-1) και την προσπέρασαν κατά δύο πόντους (50 έναντι 48 βαθμών) στην κούρσα προς τον φετινό τίτλο!

Ο Ολυμπιακός μπήκε φουριόζος στο ματς και με προφανή διάθεση να «καθαρίσει» από νωρίς την υπόθεση–νίκη και τα κατάφερε στον μέγιστο βαθμό!

Μόλις στο 5’ ο Θρύλος άνοιξε το σκορ, όταν ύστερα από σέντρα του Βοϊλη, ο Ντουμάνης με σουτ στην κίνηση έγραψε το 1-0.

Το γρήγορο γκολ απελευθέρωσε τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι μόλις στο 13’ ζευγάρωσαν τα τέρματά τους. Ο Μαργαρίτης με όμορφη κάθε τροφοδότησε τον Βοϊλη, που με ωραία ατομική ενέργεια διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός έχασε σωρεία ευκαιριών να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην διαφαινόμενη νίκη του, με πιο χαρακτηριστική αυτή του Ζιάκα στο 45’ όταν το σουτ του απομακρύνθηκε πάνω στην γραμμή.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button