ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Κλειδί η διάθεση και η ψυχή»

Στους τομείς, που θα αυξήσουν στον Ολυμπιακό τις πιθανότητες πρόκρισης σε βάρος της Σαμπαντέλ αναφέρθηκε ο Χάρης Παυλίδης. 

Η διάθεση, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο θα προσεγγίσουν οι παίκτριές του τον ημιτελικό απέναντι στην Σαμπαντέλ θα ιαδραματίσουν καταλυτικό ρόλο για την έκβαση του αγώνα σύμφωνα με τον Χάρη Παυλίδη.

Ο τεχνικός της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου έδωσε το στίγμα του, τονίζοντας ότι οι παίκτριές του θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στην αμυντική τους λειτουργία:

«Σωματικά και από θέμα τραυματισμών δεν είμαστε 100% έτοιμοι, έχουμε περάσει κάποιους πολύ σοβαρούς τραυματισμούς τον τελευταίο μήνα η Φιλιώ, η Ελευθερία και η Νικόλ και κάποιους ακόμα μικρό-τραυματισμούς. Τα κορίτσια ναι μεν πλέον έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς όμως δεν είναι στο 100% της φυσικής τους κατάστασης, ούτε και έτοιμα από πλευράς παιχνιδιού γιατί έχουν χάσει, ειδικά η Ελευθερία, πολλά παιχνίδια. Αλλά νομίζω αυτό που θα μετρήσει περισσότερο είναι η διάθεση να παίξουμε, η ψυχή που θα δείξουμε στο παιχνίδι, κόντρα στην καλύτερη ομάδα των τελευταίων ετών, η οποία έχει χάσει μόνο από τον Ολυμπιακό τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Εκεί που νομίζω είναι και το κλειδί, από το πως θα μπούμε στο παιχνίδι, με τι διάθεση και εάν μπορέσουμε να βγάλουμε τα καλά στοιχεία της ομάδας στην πισίνα. Αν παίξουμε την άμυνα που ξέρουμε τότε έχουμε πολλές πιθανότητες να προκριθούμε στον τελικό».

Tags

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close
Close