ΜΠΑΣΚΕΤ

«Καυτό» πιστόλι ο Τόμπσον!

Την μπαγκέτα του ηγέτη πήρε ο νεοφερμένος Αμερικανός πόιντ γκαρντ οδηγώντας τον Ολυμπιακό εκ του ασφαλούς στην νίκη επί της Ουνικάχα Μάλαγα με 80-75.

 

Ένα δείγμα των τεράστιων ικανοτήτων του, αλλά και των έντονα ηγετικών του στοιχείων που τον χαρακτηρίζουν, ανέδειξε ο Χόλις Τόμπσον στην νικηφόρα αναμέτρηση του Ολυμπιακού επί της Ουνικάχα Μάλαγα με 80-75.

Ο 26χρονος νεοφερμένος πόιντ γκαρντ ήρθε στον Ολυμπιακό, με σκοπό να αποτελέσει το νέο επιθετικό «όπλο» της ομάδας, που δημιουργεί ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και έχει καταφέρει αό τις πρώτες του κιόλας παραστάσεις με τα «ερυθρόλευκα» να αναδείξει πτυχές του εκτελρστικού του οίστρου!

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια τόσο στο «2» όσο και στη θέση «3» απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα, έμελλε να είναι ο παίκτης, που πήρε τον Ολυμπιακό στις πλάτες του, ιδιαίτερα στο δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο και με τους 15 συνολικά πόντους που πέτυχε σε καίρια χρονικα σημεία, κατάφερε να οδηγήσει τον Θρύλο εκ του ασφαλούς στην νίκη με 80-75

Απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι είναι ικανότατος στον τομέα σκοραρίσματος κυρίως από την περιφέρεια, όσο και μετά από ντρίμπλα. Γενικότερα, ο Ολυμπιακός μπορεί πολλά να στηρίξει επάνω στον 26χρονο Αμερικανό γκαρντ στην προσπάθειά του να υλοποιήσει τους φετινούς υψηλούς του στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη..

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button