Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καρσελά, όπως Ζαϊρί! (Videos)

Θα … τρελάνει κόσμο ο «ζογκλέρ» Μεχντί Καρσελά που ξεχωρίζει για την εξαιρετική τεχνική του κατάρτιση. Όπως ο συμπατριώτης του Ζαουάντ Ζαϊρί, που πέρασε από τον Θρύλο την διετία 2009-2011.

 

Τρελαίνει κόσμο ο Ολυμπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη με τις φετινές εξαιρετικές μεταγραφικές του κινήσεις.

Λίγες ώρες μετά την σπουδαία ένταξη του Εμμανουέλ Εμενίκε, που έρχεται να βάλει … φωτιά στην γραμμή κρούσης της ομάδας και να φορτώσει με γκολ τις αντίπαλες εστίες, οι πρωταθλητές Ελλάδας ολοκλήρωσαν με συνοπτικές διαδικασίες την ένταξη του Μεχντί Καρσελά από την Γρανάδα.

Ο 28χρονος Μαροκινός εξτρέμ (σ.σ. ο οποίος είναι κάτοχος βελγικού διαβατηρίου)  ξεχωρίζει για την απίστευτη τεχνική του κατάρτιση, την μοναδική του ικανότητα στο «ένας εναντίον ενός». Επίσης, έχει τρομερή ποδοσφαιρική αντίληψη, «πατάει» περιοχή και ξεχωρίζει για τις εκτελεστικές του ικανότητες !

Στοιχεία, τα οποία αναμένεται να καταστήσουν ακόμη πιο απρόβλεπτο επιθετικά τον Ολυμπιακό για τις αντίπαλες άμυνες

Μάλιστα, η υψηλή τεχνική του κατάρτιση, έρχεται να «ξυπνήσει» μνήμες ενός άλλου συμπατριώτη του που πέρασε από τον Θρύλο, αφήνοντας τα σημάδια του. Για τον Ζαουάντ Ζαϊρί ο λόγος.

Ο Μαροκινός βιρτουόζος εξτρέμ είχε αγωνιστεί στους Πειραιώτες την διετία 2009-2011. Μάλιστα., είχε αποκτηθεί από τον Αστέρα Τρίπολης, κατακτώντας το πρωτάθλημα της περιόδου 2010-11

Βέβαια η πρώτη φορά, που είχε προσελκύσει το «ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον ήταν από την περίοδο με δύο νίκες (1-0 και 0-1) για την φάση των «32» του τότε Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

Ας θυμηθούμε στα παρακάτω videos ορισμένα από τα κατορθώματα του Μεχντί Καρσελά, αλλά και του Ζαουάντ Ζαϊρί με τη φανέλα του Ολυμπιακού

https://youtu.be/wVRxb16wwwU

https://youtu.be/8CN2VGvj_C0

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button