ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καλύτεροι αλλά άστο(χ)οι οι νέοι του Θρύλου!

image2

Επικίνδυνος ο αγωνιστικός χώρος για τους ποδοσφαιριστές!

Λευκή ισοπαλία είχαμε σήμερα το πρωί στη Γλυφάδα ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ Κ20. Οι “ερυθρόλευκοι” αν και καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού δεν κατάφεραν να κάνουν τις ευκαιρίες τους γκολ και μοιραία έμειναν στο μηδέν κόντρα στους μαχητικούς αν μη τι άλλο “πάνθηρες”.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 βαθμούς μαζί με τον Ατρόμητο, πίσω από τον Παναθηναϊκό(15) που έκανε το καθήκον του κόντρα στην Ξάνθη, όμως ακόμα δεν έχει παίξει κάποιο δύσκολο παιχνίδι στην σεζόν.

Πίσω λοιπόν στο παιχνίδι μας, εκεί όπου ο Ολυμπιακός από την αρχή είχε πάρει την κατοχή στο παιχνίδι και προσπαθούσε να ξεκλειδώσει την πολύ καλά στημένη άμυνα του Πανιωνίου. Η πρώτη καλή φάση ανήκει στον Πανιώνιο που απείλησε στο 10′, όμως λίγα λεπτά αργότερα η ευκαιρία του πρώτου μέρους έρχεται μετά από φανταστική μπαλιά τρύπα του Κηπουρού στην πλάτη της άμυνας του Πανιωνίου, αποδέκτης ο Μανθάτης ο οποίος γυρνάει παράλληλη στον Ανδρούτσο και ο τελευταίος λόγω του πολύ κακού αγωνιστικού χώρου δεν πιάνει την μπάλα γεμάτα δίπλα στην γραμμή και χάνει την ευκαιρία να δώσει στους “ερυθρόλευκους ” το προβάδισμα.

image1-1

Γενικότερα το πρώτο μερος δεν ήταν τόσο καλό ποιοτικά με τον Ολυμπιακό να απειλεί από εκεί και πέρα με κάποια σουτ από μακριά και κάποιες ατομικές εμπνεύσεις του Μανθάτη.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Βασίλη Βούζα βγήκαν πιο ορεξάτοι και απείλησαν από τα αποδυτήρια με μία φάση καρμπόν, όταν ο Μανθάτης από αριστερά έβγαλε παράλληλη στον Ανδρούτσο, ο τελευταίος όμως έπιασε ένα αδύναμο συρτό σουτ το οποίο έδιωξε η άμυνα του Πανιωνίου πάνω στην γραμμή με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα.

Η αριστερή πλευρά του Ολυμπιακού δημιουργούσε τα περισσότερα προβλήματα με Τσιμίκα και Μανθάτη, όμως το γκολ δεν ερχόταν για τους Πρωταθλητές Ελλάδας. Μετά το 65′ οι δύο ομάδες έπαιξαν πιο συντηρητικά και λόγω κούρασης και αναλώθηκαν σε μάχες στο κέντρο του γηπέδου, με αποτέλεσμα να μην σημειωθεί κάποια αξιόλογη φάση, πλην μιας ωραίας προσπάθειας του Βρουσάι και ένα σουτ που πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Πανιωνίου.

14696931_859741970828070_217654144_n

Να προσθέσουμε όμως ότι ο αγωνιστικός χώρος παίζει μεγάλο ρόλο και στην Γλυφάδα είναι ακατάλληλος για ποδόσφαιρο. Αυτό δυσκόλεψε πολύ τις προσπάθειες του Ολυμπιακού και συμβαίνει για δεύτερη φορά μετά το περσινό επίσης 0-0 στο ίδιο γήπεδο.

Οι “ερυθρόλευκοι” όμως οφείλουν να αφήσουν πίσω αυτό το παιχνίδι και να επικεντρωθούν στον αγώνα της επόμενης βδομάδας και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Ρέντη, στο οποίο θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη για να μείνουν σε απόσταση βολής από τον Παναθηναϊκό ή και να τον ξεπεράσουν.

H σύνθεση του Ολυμπιακού:

Ολυμπιακός: Αγγελόπουλος, Τσιμίκας, Πανάγου, Τόλι, Νικολάου, Λάμπρου(Χρήστου), Μεγαρίτης, Κηπουρός, Μανθάτης, Κιρτζιαλίδης(Βρουσάι), Ανδρούτσος

Σχετικά Άρθρα

Back to top button