ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Και τώρα η κορυφή

Λέμε ότι η κορυφή εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τον Ολυμπιακό. Για μία ακόμη φορά, τα ποδοσφαιρικά δρώμενα έρχονται να μας δικαιώσουν.

Σήμερα το απόγευμα, ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης (19.30 Redaroume Interactive Live) και με νίκη πατάει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα δίχως κανένα “συνοδοιπόρο”, αφού αν συμβεί αυτό, σημαίνει πως θα έχει πετύχει το 4 στα 4 στην εφετινή Σούπερ Λιγκ.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι βέβαια που μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς ο πάντα υπολογίσιμος Πανιώνιος έχει αποδείξει στο παρελθόν πως μπορεί να βάλει “δύσκολα” στους Πειραιώτες. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που ο Πέδρο Μαρτίνς αντιμετωπίζει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά σαν τελικό και έτσι πρέπει να γίνεται καθώς ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού δεν είναι άλλος από την επιστροφή στο πρωτάθλημα. Κι όσο πιο νωρίς “πατήσει” η ομάδα στην κορυφή, τόσο πιο καλή ψυχολογία θα έχει ενόψει της δύσκολης συνέχειας που έχει να αντιμετωπίσει τους δύο συνδιεκδικητές του τίτλου ΠΑΟΚ και ΑΕΚ σε Καραϊσκάκη και ΟΑΚΑ αντίστοιχα.

Δεν υπάρχει όμως επί του παρόντος κανένα από τα δύο παιχνίδια που να έχει προτεραιότητα στο καλαντάρι των ερυθρολεύκων, παρά μόνο ο Πανιώνιος. Τον οποίο ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Νέα Σμύρνη και, μετά από 12 χρόνια θα έχει και την συμπαράσταση του κόσμου του.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button