ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Και τώρα ΑΕΚ

Ύστερα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι ο Ολυμπιακός επικράτησε με 25-21 του Διομήδη στο Άργος και πανηγύρισε την  6η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Οι ερυθρόλευκοι πλέον με την ψυχολογία στα ύψη στρέφουν την προσοχή τους στο ντέρμπι κορυφής απέναντι στην ΑΕΚ την ερχόμενη Τρίτη.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πιο δυνατά την αναμέτρηση και με τον Λέμος σε μεγάλα κέφια κατάφερε από νωρίς να πάρει ένα προβάδισμα στο σκορ κάνοντας το 1-5. Στη συνέχεια, ο Διομήδης με τους Δάσκαλου και Τσιγαρίδα μπόρεσε και μείωσε σε 6-7. Οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν να διατηρούν τα ηνία στο παιχνίδι έτσι το σφύριγμα του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τους Πειραιώτες μπροστά στο σκορ με 10-13.

Στο δεύτερο μέρος, ο Διομήδης με δύο γρήγορα τέρματα έφτασε και πάλι κοντά στο σκορ, όμως ο Ολυμπιακός δείχνοντας ψυχραιμία κρατούσε σταθερά τη διαφορά στα 2-3 γκολ. Η διαφορά στο σκορ έφτασε ακόμη και στα 5 τέρματα (14-19) στο 46ο λεπτό και στα 6 (16-22) στο 52ο. Το τελικό σκορ βρήκε τον Ολυμπιακό νικητή με 25-21.

Με αυτή τη νίκη του ο Ολυμπιακός έφτασε τους 12 πόντους στο πρωτάθλημα (όσους έχει και η ΑΕΚ) και πλέον η πρωτιά θα κριθεί στο μεταξύ τους παιχνίδι την προσεχή Τρίτη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button