ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Και η “γκρίνια” αρχίζει σε 3…2…1…

Ναι ρε φίλε!!! Μετά από τέσσερα φιλικά, δύο επί αυστριακού εδάφους, και δύο επί βελγικού, ο Ολυμπιακός έχασε!!! Γεγονός το οποίο έδωσε μεγάλη ευκαιρία σε πολλούς να… αρχίσουν τα δικά τους γνωστά και μη εξαιρετέα “τροπάρια”, ότι και καλά… κάτι “δεν πάει καλά” στην ομάδα! Το περιμέναμε, επιτέλους να αρχίσει και λίγο η “γκρίνια” από τους γνώστες.

Και ποιοι είναι όλοι αυτοί; Μα φυσικά εκείνοι που όταν ο Ολυμπιακός νικάει σε φιλικό αγώνα λένε “έλα μωρέ και τί έγινε, τι σημασία έχει, φιλικό ήτανε”. Και άμα τυχόν χάσει αρχίζει το προαναφερθέν τροπάριο “όλα πάνε στραβά, τί είναι ο ένας, τι είναι ο άλλος, που βρήκαμε εκείνο, η ομάδα δεν “δένει”, η ομάδα θέλει τούτο, θέλει τ’ άλλο”. Ναι!!! Γκρίνια, μίρλα και τα πάντα όλα που λέει και ο αγαπητός μας Νίκος Αλέφαντος.

Καλή η διακωμώδηση μίας συνήθειας που έχουν αρκετοί, ακόμα και στα φιλικά, που ψάχνουν να κάνουν την τρίχα τριχιά, αλλά ας δούμε και ένα δυο πραγματάκια πιο σοβαρά.

Το γεγονός ότι τα φιλικά λένε πολλά στον προπονητή και τίποτα σε όλους εμάς, το έχουμε ξαναναφέρει. Και από αυτά που έχουμε ήδη δει ως τώρα, πράγματα δηλαδή που όχι απλά θέλουμε να βλέπουμε από τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι του, αλλά που μας έλειψαν κιόλας κάποιες φορές, φαίνεται πως κάτι καλό γίνεται. Κάτι που γράψαμε και χθες και εμμένουμε σε αυτή την άποψη.

Αλλά είναι δυνατόν, “γκρίνια” από τώρα; Επειδή δηλαδή ο Ολυμπιακός έχασε σε ένα φιλικό που πραγματικά ήταν καλύτερος για 60 λεπτά, έχασε ευκαιρίες κι απλά οι άλλοι ευτύχησαν να βάλουν δύο κι ένα πέναλτι; Αν ο κόουτς Μαρτίνς, του οποίου δείγματα της δουλειάς έχουμε δει και μας αρέσουν, είναι ευχαριστημένος, τότε εμάς μας περισσεύει. Για αυτό λοιπόν, ας πρωτοτυπήσουμε μία φορά. Κι ας τον αφήσουμε να δουλέψει με τους παίκτες του για να δούμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Ας μένει η “γκρίνια”. Και αναφερόμαστε στην “γκρίνια” που μπορεί να έχουν κάποιοι φίλοι του Θρύλου μας. Όχι η “γκρίνια” που θέλουν να “σερβίρουν” μερικοί. Εμείς δεν θα μπούμε καν στη διαδικασία να δούμε τι γίνεται στις υπόλοιπες ομάδες και τι κάνουν (αν κάνουν δηλαδή και κάτι). Θα εξακολουθήσουμε να κοιτάμε την δική μας δουλειά και μόνο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button