ΔΙΑΦΟΡΑΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και αν δεν γίνει αυτό……..

H περηφάνια για τη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου ξεχειλίζει. Δεν ξέρω αν το καταλάβατε, αλλά η ομάδα έπαιξε σαν ίσο προς ίσο σύλλογο από την Πριμέρα με δυνατό μπατζετ και πολύ καλούς παίκτες. Τώρα,πια, μας μένει η Μίλαν  που πρέπει να την κερδίσουμε με δύο γκολ διαφορά για να προκριθούμε. Αλλά και αν δε γίνει αυτό πάντα άρρωστοι με τον Ολυμπιακό. Γράφει ο Redistas.

Ο Μάρτινς και οι παίκτες του έδωσαν ψυχή -καρδιά όλο τους το είναι για να μπορέσουν να κερδίσουν  τον  αντίπαλο τους. Δεν μπορεί κανείς να έχει παράπονο.  Ο καθένας απο όσους μπήκαν λίγο η πολύ στο γήπεδο τα έδωσαν όλα και μπράβο τους.

Πολλά μπράβο όμως αξίζει και ο κόσμος που βρέθηκε στη Σεβίλλη και των περισσοτέρων τους βγήκαν τα λαρύγγια να φωνάζουν. Εδειξαν και αυτοί το μεγαλείο του Ολυμπιακού.

Δεν ξέρω για εσάς αλλά τον Πεδρο τον πιστεύω. Ας τον αφήσουμε να κάνει τη δουλειά του και εμείς ας σταματήσουμε τη γκρίνια για τον Μπουχαλάκη ,τον Σα ,τον Γιαννιώτη, τον Τοροσίδη,τυχαία τα ονόματα.  Κανείς δεν είναι πάνω από τον Ολυμπιακό. ΟΛΟΙ είναι υπηρέτες του γιατί ΟΛΟΙ κάποια στιγμή θα φύγουν αλλά θα μείνει για πάντα το σήμα και η υπερηφάνια που έχει αυτός ο σύλλογος.

Και  δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο. Την Παρασκευή  το Πόλο παίζει Ευρωπαικό σούπερ καπ , το βόλει γυναικών θα απέκλειε μία ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, στο Βόλει  ανδρών  η ομάδα είναι εξαιρετική ,στο Χάντμπολ έχει “χτιστεί”   κάτι εκπληκτικό, σε όλα γενικά τα τμήματα τα τελευταία χρόνια η ομάδα δείχνει δυναμική όχι εντός αλλά και εκτός των τοιχών. Μόνο περηφάνια για τον Θρύλο μας και ας ευχαριστήσουμε τους Πατεράδες μας που μας έκαναν Ολυμπιακούς!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button