Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Καθαρίζει» την πρόκριση

14513734_1188377251185371_1817161618_o_4

Με αρκετά νέα πρόσωπα ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΑΟ Χανίων με φόντο το εισιτήριο της πρόκρισης για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας (19:30 – ΟΤΕ3).

 

Αποφασισμένος να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση από απόψε κιόλας, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στα Περιβόλια τον Α.Ο. Χανιά (19:30, ΟΤΕ3)

Οι πρωταθλητές Ελλάδας φιλοδοξούν απέναντι στην κατά μία κατηγορία υποδεέστερη ομάδα της Κρήτης να επιβάλλουν πλήρως τον δικό τους νόμο και παράλληλα να ξεκινήσουν ένα νέο νικηφόρο σερί σε όλες τις διοργανώσεις, που θα τους επιτρέψει να φτάσουν στην επίτευξη των υψηλών τους στόχων.

Οι «ερυθρόλευκοι» με νέα πρόσωπα τους Μάρκο Μάριν και Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια στη σύνθεσή τους, ευελπιστούν να φτάοσυν σε μία ευρεία νίκη, η οποία θα συνδυαστεί από ελκυστικό θέαμα, ώστε μα καθαρίσουν με εμφατικό τρόπο την υπόθεση – πρόκριση.

Αντίθετα, εκτός αποσοτλής; Έχουν τεθεί οι τραυματίες Ελαμπντελαουί, Ρέτσος, ο Τσόρι Ντομίνγκες για ψυχολογικούς λόγους, αλλά και οι Ντα Κόστα, Ελιουνούσι, Σεμπά, Βιάνα, Σιόβας, Ζντιέλαρ.

Αναλυτικά την αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζουν οι παρακάτω παίκτες:

Ανδρούτσος, Λεάλι, Χουτεσιώτης, Ντε Λα Μπέγια, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Φιγκέιρας, Ιντέγε, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Πάρντο, Ρομαό, Τσιμίκας, Βούρος, Βρουσάι.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button