Χωρίς κατηγορία

Κάτοικος λιμανιού και Μπέμε

Στον Ολυμπιακό θα παραμείνει και τη νέα χρονιά ο Μάρκους Μπέμε. Ο Γερμανός κεντρικός, ο οποίος πέρυσι συνέβαλε και αυτός με τη σειρά του ώστε ο Ολυμπιακός να επιστρέψει στον θρόνο του πρωταθλητή Ελλάδας, ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες για τον επόμενο χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.- Τ.Α.Α., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Μάρκους Μπέμε. Ο Γερμανός κεντρικός, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας, ο Μάρκους Μπέμε δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που και του χρόνου θα αγωνίζομαι στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό! Το κλίμα στην ομάδα είναι υπέροχο, υπάρχει απίστευτη οργάνωση και οι στόχοι μας είναι σε κάθε διοργάνωση να βρισκόμαστε στην κορυφή. Πέρσι ήταν μια επιτυχημένη χρονιά, αλλά φέτος θέλουμε τα πάντα και είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, μαζί με τους συμπαίκτες μου για να τα καταφέρουμε. Δεν έχουν την ευκαιρία όλοι οι αθλητές να παίζουν μπροστά σε τέτοιο κοινό και σίγουρα αισθάνομαι προνομιούχος που έχω ζήσει και θα ζήσω τέτοιες εμπειρίες με τον κόσμο του Ολυμπιακού!».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button