ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧωρίς κατηγορία

Κάτι από παλιά ….

Πριν τα Χριστούγεννα, ο Ολυμπιακός πάτησε κορυφή, άσχετα αν η ΑΕΚ είναι με ένα ματς λιγότερο. Το κυριότερο όμως στοιχείο στο σημερινό ματς ότι η ομάδα θύμισε κάτι από το παρελθόν .

Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε από το προβληματικόν του πράγματος. Και αυτό ήταν η αμυντική λειτουργία. Και  στο πρώτο γκολ και στην ευκαιρία μετά το 1-0, αλλά και μετά το 1-3, η άμυνα είχε πολλά  θέματα. Στις αλληλοκαλύψεις  και γενικά τις τοποθετήσεις, καθώς ουκ ολίγες φορές οι παίκτες της Κέρκυρας βρέθηκαν μόνοι τους με τον Προτό, που και πάλι ήταν εξαιρετικός.  Τι να πει κανείς..Χαίρεσαι να τον βλέπεις τον Βέλγο.

Από την άλλη, είδαμε μία ομάδα  αργή και χωρίς φαντασία στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ταχτσίδης δεν βοήθησε, όντας βαρύς , και τα άκρα ήταν εκτός αγώνα. Κάπου εδώ ,να αναφερθώ στον Πάρντο που όποτε παίζει βασικός δεν μας εντυπωσιάζει  και  δεν επιβεβαιώνει τα ..γραφόμενα του στα Social media όταν δεν έπαιζε. Το ίδιο ισχύει και για τον Σεμπά, ο οποίος δεν διαμαρτύρεται ,αλλά φέτος η χρονιά είναι κάκιστη.

Η είσοδος των Τζούρτζεβιτς και Μάριν και ειδικά  του Γερμανού, έφερε ζωντάνια στην ομάδα και περισσότερη κίνηση   στην ομάδα και μία απαράμιλλη φρεσκάδα  η οποία νομίζω ότι θα είχε βοηθήσει και στη Λισσαβώνα. Ο Μάριν είναι game changer  και ειδικά σε παιχνίδια με “κλειστές” άμυνες μπορεί να κάνει ζημιά. Με ή χωρίς Φορτούνη.

Οσο για τον Τζούρτζεβιτς, το δεύτερο του γκολ στο Πρωτάθλημα, είναι σημαντικό , αλλά προσωπικά θα περιμένω να έχει διάρκεια,κάτι που απαιτείται σε επιθετικό.

YΓ1: Ωραία απαγόρευση οργανωμένων υπάρχει  ρε παιδιά. Με 400 οπαδούς του ΠΑΟΚ να σουλατσάρουν στην Αθήνα, αλλά για τον κόσμο του Ολυμπιακού να μην μπορεί να πάει ούτε σε αγώνα χάντμπολ.

ΥΓ2: Τι μάτι είχες ρε Χάσι με τον Σισε;

ΥΓ3: Λατρεύω να βλέπω τον Προτό.  Βέλγος με Ιταλικές ρίζες και Πειραιώτικη ψυχή….

ΥΓ4: Εκπληκτικός και πάλι ο κόσμος..Respect

Σχετικά Άρθρα

Back to top button