ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Κάναμε το πρώτο βήμα” (vid)

Δεν έκρυψε την ικανοποίησή της η Φιλιώ Μανωλιουδάκη μετά το τέλος του αγώνα με την Πάντοβα που βρήκε νικητή τον Ολυμπιακό με 10-7. Η αρχηγός του Ολυμπιακού στάθηκε στο γεγονός πως αυτή η εικόνα δεν αντιπροσωπεύει την ομάδα και πως οι δύο ποινές της Αλεξάνδρας Ασημάκη κάπως αποσυντόνισαν τον Ολυμπιακό. Ωστόσο κράτησε την νίκη και δεσμεύτηκε πως θα γίνει προσπάθεια να βελτιωθούν τα λάθη που έγιναν. Κλείνοντας υπογράμμισε πως το αυριανό παιχνίδι θα είναι αυτό που θα κρίνει την πρώτη θέση:

Αναλυτικά:

“Το πρώτο βήμα έγινε. Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε αύριο, ακόμα καλύτερα, γιατί μπορούμε καλύτερα. Σίγουρα η εικόνα αυτή δεν μας αντιπροσωπεύει 100% γιατί χάσαμε αρκετούς παίκτες πάραπάνω. Είχαμε την ατυχία να είναι η Ασημάκη από πολύ νωρίς με δύο ποινές που όσο να ναι μας αποσυντονίζει όλους μας. Αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Το σημαντικό οτι μπήκαμε με το δεξί, με μια ομάδα με την οποία έχουμε πολύ μεγάλη προϊστορία. Κρατάμε τη νίκη, θα διορθώσουμε τα λάθη μας, τα παιχνίδια είναι πάρα πολύ κοντινά γιατί μέχρι να αδειάσουμε από αυτό έχουμε το αυριανό. Αλλά είμαστε έτοιμες και για το αύριο, αλλά και για μεθάυριο”.

Στο αν το αυριανό παιχνίδι θα κρίνει την πρώτη θέση τόνισε:

“Έτσι πιστεύω. Η Ουραλότσκα είναι πιστεύω μια εξίσου καλή ομάδα όπως είναι η Πάντοβα. Είναι ένας όμιλος που όπως έχουμε ξαναπεί έχει τρεις πολύ καλές ομάδες, και ο κάθε ένας μπορεί να βγει πρώτος, και κάποιος σίγουρα από αυτές της ομάδες θα μείνει έξω. Η Ουραλότσκα αν δεν κάνω λάθος έχει τέσσερις ή πέντε παίκτριες οι οποίες ήταν στην Εθνική Νεανίδων που πήρε το χρυσό στο Βόλο, έχει μια ακόμα πάρα πολύ καλή παίκτρια που παίζει στην Εθνική Γυναικών, είναι μια εξίσου αξιόμαχη ομάδα, αλλά εμείς θα μπούμε συγκεντρωμένα και θα πάμε για τη νίκη φυσικά”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button