ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κάθε Κούπα σαν… “παιδί” τους!

Πόση ιστορία μπορεί να χωρέσει σε μία φωτογραφία εξωφύλλου; Ένας τίτλος μπορεί να απεικονίζεται, αλλά αν καθίσει κάτω κανείς και αθροίσει τις Κούπες που οι δύο αυτοί άνδρες έχουν φέρει στον Θρύλο, τότε θα χρειαστεί κάμποση ώρα να βγάλει αποτέλεσμα!

Γιατί πολύ απλά οι Κούπες είναι αμέτρητες. Και ιδού, ο προπονητής των μεγάλων επιτυχιών του ερυθρόλευκου πόλο, Θοδωρής Βλάχος και ο Πρόεδρος των μεγάλων, των Ιστορικών επιτυχιών του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης να ποζάρουν μπροστά από ακόμη μία! Είναι το Σούπερ Καπ Ελλάδος. Αλήθεια, με τόσες Κούπες που έχουν κατακτήσει, θα μπορούσε να αναρωτηθεί κανείς, που μπορούν να σταματήσουν;

Η απάντηση είναι απλή και την βλέπεις στα μάτια και των δύο. ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ! Γιατί έτσι είναι ο Ολυμπιακός. Γιατί έτσι μας τον όρισαν σαν Θρύλο. Για να μην σταματάει πουθενά και για να συνεχίζει πάντα σαρώνοντας… τα πάντα! Ότι σε… παλμαρέ τοποθετείται, κατακτιέται! Οι Κούπες! Όλες! Και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά και ο Θοδωρής Βλάχος αλλά πολύ περισσότερο ο Μιχάλης Κουντούρης, αφού επί των ημερών του, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός διανύει χωρίς καμία αμφιβολία τις πιο χρυσές στιγμές της Ιστορίας του. Και στο βλέμμα τους μπορεί κανείς να το καταλάβει. Κάθε Κούπα, θαρρείς πως είναι… “παιδί” δικό τους. Και έτσι είναι διότι μόχθησαν, κοπίασαν όλοι μαζί για να το κατακτήσουν και για να το διατηρήσουν.

Αυτός λοιπόν είναι ο Ολυμπιακός. Μία εικόνα, μία ακόμα θρυλική στιγμή, χιλιάδες άλλες συγκινήσεις. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close
Close