ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θρύλος, ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός οργανισμός της Ευρώπης

Τη συμμετοχή του σε τέταρτο τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης για τη φετινή σεζόν πανηγύρισε ο Ολυμπιακός με την πρόκριση της ομάδας πόλο Ανδρών επί της Μπαρτσελονέτα.

Τρελαίνει κόσμο ο Ολυμπιακός σε όλα τα επίπεδα!

Η τεράστια σε αξία νίκη της ομάδας Πόλο Ανδρών επί της Μπαρτσελονέτα σηματοδότησε την πρόκριση σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης για τέταρτη φορά σε όλα τα αθλήματα για τον Ερασιτέχνη κι έρχεται να αναδείξει το μεγαλείο αυτού του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ συλλόγου

Ο άθλος τον παικτών του Θοδωρή Βλάχου φέρει τον Θρύλο για τέταρτη φορά φέτος σε τελικούς! Κάτι το οποίο αποτελεί ρεκόρ για τα δεδομένα του ευρωπαϊκού γίγνεσθαι σε όλα τα επίπεδα κι έρχεται να αναδείξει το μέταλλο αυτής της ομάδας σε όλα τα επίπεδα! Με … συνοδεία 17 τίτλων συνολικά!

Την αρχή έκαναν ι ομάδε Βόλεϊ Γυναικών και Ανδρών, με τα κορίτσια του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς να κατακτούν το Challenge Cup επί τουρκικού εδάφους, χάρη στον θρίαμβο επί της Μπούρσασπορ με 3-1 στο δεύτερο τελικό της Προύσσας.

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών κοίταξε στα μάτια την Ραβέννα χάνοντας με 3-1 και τα δύο ματς, για να ακολουθήσει η ομάδα Πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, η οποία έφτασε μέχρι τον τελικό της Ισπανίας χάνοντας 13-11 από την ουγγρική Ντουναιτσβάρος

Καμία άλλη ομάδα στην Ευρώπη δεν έχει να επιδείξει ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΖΟΝ τέσσερις συμμετοχές σε τελικούς και αυτό αποτελεί σπουδαίο επίτευγμα της Διοίκηση του Ερασιτέχνη επί Προεδρίας του Μιχάλη Κουντούρη! Όπως φυσικά και τεράστια κατάκτηση του κόσμου του Ολυμπιακού ο οποίος με την οικονομική του στήριξη, μέσω της κάρτα μέλους, ώθησε τον Θρύλο στην μονιμοποίησή του στην ευρωπαϊκή κορυφή!

Γι’ αυτό το λόγο ο Θρύλος συνιστά με διαφορά τον κορυφαίο πολυαθλητικό αθλητισμό της Ευρώπης!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button