ΜΠΑΣΚΕΤ

«Θα πρέπει να παλέψουμε»

Το στίγμα του ενόψει του επερχόμενου τελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ έδωσε ο Γιάνις Στρέλνιεκς. 

Στους ρυθμούς του επικείμενου τελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ κινούνται τα πάντα στον Ολυμπιακό

Οι «ερυθρόλευκοι» αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης των Τρικάλων, που τους βρήκε να επικρατούν άνετα με 98-73 της τοπικής ομάδας έστρεψαν την προσοχή τους στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο στα «Δύο Αοράκια» και θα κρίνει τον πρώτο τίτλο της φετινής περιόδου.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Γιάνις Στρέλνιεκς.

Ο Λετονός γκαρντ των «ερυθρόλευκων» τόνισε: «Δεν είναι εύκολο να παίζεις τέτοια ματς, όταν γνωρίζεις τα προβλήματα των αντιπάλων. Δεν είχαν πολλούς παίκτες. Κάναμε την προσπάθειά μας, αν και ήταν δύσκολο να συγκεντρωθούμε. Έχουμε περισσότερους παίκτες, μεγαλύτερο ροτέισιον, ήταν ευκολότερο για εμάς. Κουράστηκαν οι αντίπαλοί μας. Κρατάμε τη νίκη».

Σχετικά τώρα με τον σαββατιάτικο τελικό απέναντι στην ΑΕΚ, ο Στρέλνιεκς δήλωσε: «Η ομάδα που θα πάρει το Κύπελλο θα το θέλει περισσότερο. Η ΑΕΚ ήδη μας έχει κερδίσει μια φορά. Δεν μας φοβούνται. Θα πρέπει και εμείς να κάνουμε το παιχνίδι μας. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, έχουμε μερικές μέρες προετοιμασίας. Η άμυνα είναι κλειδί, αλλά θα πρέπει και να σκοράρεις. Σημαντικά στοιχεία είναι τα ριμπάουντ και οι χαμένες μπάλες. Θα πρέπει να παλέψουμε και να παίξουμε καλή άμυνα».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button