ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η πορεία προς τον Θρίαμβο (vid)

To σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν πλούσιο σε νίκες για τον Ολυμπιακό σε όλα τα αθλήματα. Όμως, ότι κι αν πούμε, δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει πως η μεγαλύτερη στιγμή για την ομάδα μας ήταν η πρόκριση των κοριτσιών της ομάδας πόλο στο Final Four της LEN Euroleague.

Μια πρόκριση σε έναν αγώνα που όποιος τον είδε δεν μπορεί να μην συγκινήθηκε, να μην πανηγύρισε, να μην σκέφτηκε πως “μόνο ο Ολυμπιακός μας μπορεί να τα καταφέρει”!

Έτσι ο Θρύλος, με τρεις νίκες πέρασε στην επόμενη φάση και η μοίρα της… Πάντοβα τον έφερε στο δρόμο της. Έναν δρόμο που ήταν πολύ δύσκολος, πολύ ακανθώδης αλλά δρόμος που μόνο οι πραγματικοί πρωταθλητές μπορούν να τον διαβούν και να περάσουν αλώβητοι. Όπως δηλαδή ο Ολυμπιακός μας.

Τι κι αν έπαιξε στην Ιταλία κόντρα σε Πάντοβα, διαιτητές, Θεούς και δαίμονες. Δεν λύγισε και έμεινε στο 10-10. Και ύστερα ήρθε στο Παπαστράτειο για να πάρει την πρόκριση. Μία πρόκριση που ήρθε μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στην ψυχοφθόρο διαδικασία τον πέναλτι. Κι εκεί ήθελε ψυχή.

O κόσμος ήταν εκεί…

Και τα κορίτσια το έκαναν!

Ηταν ότι καλύτερο. Τα κατάφεραν! Με τον κόουτς Βλάχο να φτάνει στο Final Four αυτό που ξεκίνησε ο Χάρης Παυλίδης! Και ο Ολυμπιακός θα εξακολουθήσει να πορεύεται σαν οικογένεια όπως άλλωστε είναι, έχοντας στο πλευρό του τους φιλάθλους του που χαίρονται μαζί με την χαρά όλων των ερυθρόλευκων ομάδων. Γιατι μόνο ο Ολυμπιακός ξέρει να τα καταφέρνει έτσι!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button