ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Η ιστορία ανώτερη από την αλητεία

Η Κυριακή που μας πέρασε ήταν ιστορική από κάθε άποψη για τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για μία μεγάλη βραδιά, όπου το ερυθρόλευκο χάντμπολ πανηγύρισε σε λιγότερο από ένα χρόνο ζωής την πρώτη του μεγάλη του κατάκτηση. Αυτή του Κυπέλλου Ελλάδος.

Όχι ότι περιμέναμε κάτι καλύτερο, αλλά η είδηση αυτή “εξαφανίστηκε” στις υπολεζάντες και στις “δεύτερες” σελίδες όλων των υπολοιπων ιστοσελίδων πλην αυτών του Ολυμπιακού. Σκόπιμα την Κυριακή το βράδυ, επιλέξαμε στο Redaroume, παρά τα έκτροπα που συνέβησαν στην Τούμπα να αφήσουμε στην πρώτη σελίδα τουλάχιστον δύο θέματα που αφορούσαν την ιστορική αυτή κατάκτηση. Γιατί; Γιατί δεν εννοείται Ολυμπιακός να βάζει πάνω από όλα την αλητεία σε ένα γήπεδο που έχουμε δει τα χίλια μύρια, να της επιτρέπει να περνάει σε δεύτερη μοίρα από μία επιτυχία του συλλόγου μας. Και καλώς έκαναν όλα τα ερυθρόλευκα σάιτ του Ολυμπιακού.

Η κατάκτηση του πρώτου τίτλου στο χάντμπολ ήταν το σημαντικότερο ερυθρόλευκο γεγονός της Κυριακής. Και μέχρι στιγμής, η πιο ιστορική στιγμή της σεζόν, διότι όπως προαναφέραμε, το τμήμα σε λιγότερο από ένα χρόνο ζωής, έφερε τον πρώτο του τίτλο χαρίζοντας το χαμόγελο στον κόσμο. Και εκτιμήθηκε από κάθε Ολυμπιακό. Ανάμεσα στα αμέτρητα ποστ για τα αίσχη της Τούμπας, μπορούσε κανείς να διακρίνει ένα τουλάχιστον ποστάρισμα για την κατάκτηση του Κυπέλλου απο την ερυθρόλευκη ομάδα χάντμπολ. Και έτσι έπρεπε να γίνει.

Έτσι ξέρουμε εμείς οι Ολυμπιακοί. Η ομάδα μας πάνω από όλα. Χαιρόμαστε με τις επιτυχίες της, την στηρίζουμε στις όμορφες στιγμές, την στηρίζουμε περισσότερο στις δύσκολες στιγμές. Είναι στη φύση μας. Γιατί είμαστε Ολυμπιακός!

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close
Close