ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ζευγαρώνει τις νίκες με Εθνικό

Πανέτοιμος για το «2Χ2» ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον συντοπίτη λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του Champions League  κόντρα στην Μπαρτσελονέτα (15:30).

Με το πόδι πατημένο στο γκάζι ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην φετινή Α1 πόλο η πρωταθλήτρια ομάδα του Ολυμπιακού συντρίβοντας εκτός έδρας τη Γλυφάδα με 15-5.

Μετά την ολοκλήρωση της κοινής προετοιμασίας με την Προ Ρέκο στην Ιταλία, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας πόλο Ανδρών συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν τον Εθνικό το Σάββατο (21/10) στις 15:30 στο Παπαστράτειο, ως τυπικά γηπεδούχοι, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στόχος του Θρύλου είναι να διπλασιάσει τις νίκες, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα στο Champions League με την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Μπαρτσελονέτα την προσεχή Τετάρτη (25/10).

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Θοδωρή Βλάχο ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Εθνικό αποτελούν οι: Πάβιτς, Μυλωνάκης, Δελακάς, Γεννηδουνιάς, Φουντούλης, Μπούσλιε, Δερβίσης, Γούνας, Μουρίκης, Ομπράντοβιτς, Γαλανόπουλος, Αργυρόπουλος, Πρέκας, Νικολαϊδης, Γαβαλάς, Χαλυβόπουλος, Δαλμάρας

Σχετικά Άρθρα

Back to top button