ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ζαραβίνας: «Να συνεχίσουμε τον ίδιο καλό ρυθμό»

 

Η διατήρηση του εξαιρετικού ρυθμού που έχει αποκτήσει ο Ολυμπιακός είναι το προαπαιτούμενο για τον τεχνικό της νταμπλούχου ομάδα χάντμπολ Γιώργο Ζαραβίνα

 

Τον Διομήδη Άργους θα υποδεχθεί στο Ρέντη η νταμπλούχος ομαδα χάντμπολ του Ολυμπιακού το απόγευμα της Κυριακής (17/2, 17:00) 0) για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Χάντμπολ Πρέμιερ.

Οι «ερυθρόλευκοι »στοχεύουν σε μία ακόμη νίκη, που θα τους επιτρέψει να διατηρηθούν ακλόνητοι στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα, το οποίο στο τέλος της κανονικής περιόδου δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ.

Ενόψει της αναμέτρησης ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, τόνισε στις δηλώσεις του: «Θέλουμε να συνεχίσουμε τον καλό αγωνιστικό ρυθμό που έχουμε. Πάντα τα παιχνίδια με τον Διομήδη, έχουν ενδιαφέρον για όλες τις ομάδες. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά για το συγκεκριμένο παιχνίδι και θέλουμε να παρουσιάσουμε το καλύτερο μας πρόσωπο και να ικανοποιήσουμε με την απόδοση μας και τους φιλάθλους μας που θα βρεθούν στο Ρέντη την Κυριακή».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button