ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εχασε φινέτσα και αήττητο με συντριβή

Η απουσία του Γιάνις Στρέλνιεκς, η κούραση που επέφερε τα πολλά λάθη και η εκνευριστική ευστοχία των παικτών της Αρμάνι, αποδείχτηκαν σημαντικά και αρκετά στοιχεία για την βαριά ήττα του Ολυμπιακού από την Ιταλική ομάδα με 75-99 στο ΣΕΦ

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να έχουν ιδιαίτερα γρήγορο ρυθμό. Ο Μιλουτίνοφ έδειχνε “ζεστός” από τη Βιτόρια, ενώ οι Ιταλοί είχαν ως “οπλα” τους Τζέιμς και Μίτσοφ, στην επίθεση.  Ο τελευταίος ήταν πραγματικά απίστευτος, καθώς είχε σκοράρει 13 από τους 20 πόντους της ομάδας του στην πρώτη περίοδο, που “έκλεισε” με 26-24 υπέρ του Ολυμπιακού, που είχε τεράστια διαφορά υπερ του στα ριμπάουντ(13-6).

Το παιχνίδι συνέχιζε να είναι ισορροπημένο  μέχρι  το 17′ και το σκορ 37-36  με κάρφωμα του Τουπάν.Από κεί και περα, οι Ιταλοί έκαναν σερί   0-8 ,για το 37-44  καθώς η ευστοχία τους έξω από τα 6.75 ήταν  καθοριστική για το παιχνίδι(7/16) τη στιγμή που ο Ολυμπιακός είχε 2/7 και λύσεις στην επίθεση μόνο απο Μάντζαρη και Μιλουτίνοφ με 8 πόντους έκαστος.

Οι Πειραιώτες μπήκαν με μεγαλύτερη ενέργεια στο παρκέ με πρωτεργάτη τον Πρίντεζη φτάνοντας στο 52-48  αλλά από κεινο  το σημείο και έπειτα εν αρχή ην ο Νέντοβιτς άρχισε το προσωπικό του σοου  ενώ οι διαιτητές για ένα παράξενο λόγο επέτρεπαν σε μεγάλο βαθμό την   επιθετική αλλά υπέρμετρα σκληρή άμυνα των Ιταλών που έφτασαν να προηγούνται με 57-66 και την τρίτη περίοδο στο 63-73

Κάπου εκεί ο Ολυμπιακός κατάρρευσε. Οι παίκτες του Μπλατ έχασαν τον προσανατολισμό τους και οι Ιταλοί τα έβαζαν απο παντού μέχρι το μαρτύριο   να ολοκληρωθεί με τρίποντο του Τζέιμς για το 75-99.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button