ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

«Ευχαριστούμε τους Προέδρους και τον κόσμο!»


Τις ολόψυχες ευχαριστίες της στους Προέδρους Βαγγέλη Μαρινάκη, Μιχάλη Κουντούρη, όπως φυσικά και τον κόσμο για τη συγκλονιστική τους τους στήριξη εξέφρασε η αρχηγός του Ολυμπιακού Φιλιώ Μανωλιουδάκη.

 

Στο πάνθεον των πιο επιτυχημένων ομάδων πέρασε η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού με την κατάκτηση του πέμπτου συνεχόμενου πρωταθλήματος και του ιστορικού νταμπλ σε βάρος της Βουλιαγμένης.

Η αρχηγός του Θρύλου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, δήλωσε στο osfp.gr: «Το πέμπτο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Νομίζω δεν το έχει κάνει καμία ομάδα ως τώρα. Και πρώτο ιστορικό νταμπλ. Κάναμε και το 3-0, που νομίζω ούτε αυτό έχουμε ξανακάνει. Χάσαμε το ευρωπαϊκό. Παίξαμε πολύ συγκεντρωμένα στους τελικούς, με μία ομάδα που είχε δείξει σε όλη τη χρονιά ότι είναι αξιόμαχη. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα και στα τρία παιχνίδια. Κρατήσαμε χαμηλά το σκορ. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας και τους προέδρους μας τον κ. Μαρινάκη και τον κ. Κουντούρη που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Χωρίς αυτούς όλο αυτό που λέγεται Ολυμπιακός δεν θα ήταν τόσο μεγάλο και τεράστιο. Μοναδικό που κάθε βδομάδα ένα τμήμα του Ερασιτέχνη σηκώνει μία κούπα. Δεν υπάρχει άλλος σύλλογος στον κόσμο που να το κάνει αυτό. Χαίρομαι να βλέπω όλα τα τμήματα μας να πρωταγωνιστούν στην Ευρώπη και στην Ελλάδα να είναι κυρίαρχοι».

 

 

 

 

Tags

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close
Close