ΜΠΑΣΚΕΤ

«Ευγνώμων στον Ολυμπιακό!»

Την ευγνωμοσύνη του για τα όσα έζησε στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Κεμ Μπιρτς, ο οποίος πλέον συνεχίζει την καριέρα του στους Ορλάντο Μάτζικ.

 

Ο Κεμ Μπιρτς ανήκει στην κατηγορία των ξένων παικτών, όπου ευτύχησαν με την παρουσία τους στον Ολυμπιακό να ανεβάσουν αισθητά τις μετοχές τους στο παγκόσμιο μπασκετικό χρηματιστήριο.

Ο 25χρονος διεθνής Καναδός σέντερ, ο οποίος εδώ και μερικές ημέρες αποτελέι παρελθόν για τους «ερυθρόλευκους», θα ζήσει την ερχόμενη σεζόν το όνειρο του κορυφαίου και θεαματικότερου πρωταθλήματος στον κόσμο, του ΝΒΑ, φορώντας τη φανέλα των Ορλάντο Μάτζικ.

Με μήνυμά του στα social media, ο Κεμ Μπιρτς εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τα όσα έζησε στον Ολυμπιακό, με αφορμή την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στους Ορλάντο Μάτζικ:

«Σήμερα, έκανα ένα βήμα πιο μπροστά στην αναζήτηση του ονείρου μου να παίξω στο ΝΒΑ. Ενώ είμαι ταπεινός και ενθουσιασμένος για αυτή την ευκαιρία, θα ήθελα να χρησιμοποιήσω αυτή την ανάρτηση για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς τον Ολυμπιακό. Αυτή τη σεζόν στην Ελλάδα με βοήθησε πολύ να ωριμάσω ως παίκτης και το πιο σημαντικό, ως άνθρωπος. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αγάπη και τις ξεχωριστές στιγμές που μοιράστηκα με τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό προσωπικό και τους οπαδούς μας! Σας ευχαριστώ για όλα!», αρκέστηκε να γράψει ο διεθνής Καναδός σέντερ.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button