Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ετοιμάζει νέα πρόταση για Σεμέδο

Νέα βελτιωμένη πρόταση για την απόκτηση του 25χρονου Πορτογάλου στόπερ της Βιγιαρεάλ ετοιμάζουν οι «ερυθρόλευκοι»

Στην τελική ευθεία βρίσκονται στον Ολυμπιακό αναφορικά με τη γενικότερη προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ σε όλες τις γραμμές.

Μετά την ένταξη των Φελίπε Μπρούνο και Χιλάλ Σουντανί, οι «ερυθρόλευκοι» βάζουν μπροστά, ώστε να διευθετήσουν τις όποιες εκκρεμότητες αφορούν τις άλλες γραμμές. Με αυτή του κεντρικού αμυντικού να βρίσκεται σε προτεραιότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να καταθέσουν πρόταση ύψους 2,5 εκατ. ευρώ στη Βιγιαρεάλ για την αγορά του Ρουμπέν Σεμέδο.

Παρότι η διοίκηση του «κίτρινου υποβρυχίου» αξιώνει τα διπλάσια χρήματα για τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό με δεδομένο ότι τον αγόρασαν 14 εκατ. ευρώ από την Σπόρτινγκ. Την ίδια στιγμή στον Πειραιά αισιοδοξούν ότι το σίριαλ με τον πρώην παίκτη της Ρίο Άβε θα έχει ευτυχές τέλος, αφού είναι η μόνη ομάδα που τον διεκδικεί τόσο δυνατά, γεγονός που έχει εκτιμήσει και ο ίδιος ο παίκτης.

Ενδιαφέρον υπάρχει και από την Μπράγκα, όμως ισχύει και για αυτήν η ρήτρα αντιπαλότητας 20 εκατ. ευρώ που έχει υπογράψει με την Σπόρτινγκ όταν τον αγόρασε.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button